Bindi Irwin savo velionį tėtį Steve`ą Irwiną ir 9 mėnesių dukrelę Grace Warrior pagerbė nauja tatuiruote.

23 metų Bindi savo tatuiruotę ketvirtadienį pademonstravo socialiniame tinkle „Instagram“ ir šalia pateikė jautrų paaiškinimą, kaip reikėtų suprasti ant dilbio ištatuiruotą užrašą „Graceful warrior“ (liet. grakšti karė), rašo people.com.

„Žodžiai, kuriuos ištariau savo dukrelei, pirmą kartą laikydama ją rankose, buvo „mano grakščioji karė“. Taip gimė jos vardas“, – emocingą įrašą pradėjo B. Irwin.

„Tai mano tėčio rašysena, kad jis visuomet būtų su manimi. Šalia ištatuiruota mūsų brangioji aligatorė Daisy, simbolizuojanti mūsų, kaip laukinės gamtos karių, gamtosauginį darbą. Ir žydintis mano dailusis vestuvinis žiedas“, – tęsė ji.

„Kiekvieną dieną įrodau sau tris svarbiausius dalykus savo gyvenime: šeimą, tikslą ir besąlygišką meilę. Kadangi Grace žindymo kelionė jau baigėsi, atėjo puikus metas šiam įkvepiančiam meno kūriniui“, – įrašą baigė ji.

Komentaruose Bindi padėkojo Australijoje gyvenančiai tatuiravimo meistrei Kelly McQuirk, kuri laukinės gamtos saugotojai sukūrė prasmingą tatuiruotę.

„Jaučiuosi tokia palaiminta, kad galiu sukurti tokias nuoširdžias ir svarbias tatuiruotes @bindisueirwin“, – savo „Instagram“ istorijoje pasidalijusi Bindi rankos piešiniu parašė K. McQuirk. – Tavo gerumas ir atjauta yra ne iš šio pasaulio. Žaviuosi tavimi“.

Gruodžio mėnesį realybės šou „Crikey! Ir`s the Irwins“ žvaigždė apmąstė praėjusius metus, kurie prabėgo su vyru Chandleriu Powellu ir jųdviejų dukrele, kurios pora susilaukė praėjusių metų kovą. Socialiniame tinkle „Instagram“ Bindi ją pavadino „didžiausia šių metų dovana“.

Nors nuo tada, kai gimė, Grace nuolat figūruoja Bindi „Instagram“ paskyroje, per ketvirtąjį „Crikey! It's the Irwins“ seozną, kurio premjera įvyko Naujųjų metų dieną, ji papuošė ir televizijos ekraną.

„Motinystė yra didžiausias mano gyvenimo nuotykis“, – būsimojo sezono anonse sako zoologijos sodo prižiūrėtoja.

„Man patinka, kad kiekviena diena atneša naujų, džiugių momentų ir naujų iššūkių“, – tęsia Bindi, vėliau pridurdama, kad „dar niekada taip gyvenime nesijaudino, nes nori, kad jos dukra visą laiką būtų absoliučiai sveika ir šimtu procentų laiminga“.

„Tačiau aš taip esu kaip niekada laiminga vien tik būdama su savo šeima ir besimėgaudama kartu praleistu laiku“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją