Įdomu tai, kad 1,96 m ūgio veiksmo filmų žvaigždė iš pradžių nesiejo savo ateities su kinu ir 1983 m. planavo Masačusetso technologijų universitete studijuoti chemijos inžineriją, skelbia thethings.com. Laimei, įsikišo tuometinė D. Lundgreno mergina Grace Jones. 1982 m. švedas tapo žymiosios dainininkės apsaugininku. Visą naktį trukusios linksmybės peraugo į ketverius metus trukusį romaną, padariusį didelę įtaką tolesnei 26-erių metų amžiaus vyro karjerai. 1983-iaisiais jis visgi pradėjo studijas Masačusetso technologijų universitete, tačiau po kelių savaičių mokslus metė.

1994 m. D. Lundgrenas vedė mados stilistę ir papuošalų dizainerę Anettę Qviberg. Poros santuoka nutrūko 2011-aisiais, tačiau būdami kartu jiedu mėgavosi prabangiu gyvenimu Ispanijoje esančiame Marbeljos mieste, toli nuo Holivudo chaoso. Sutuoktiniai norėjo savo dviem dukroms suteikti normalią vaikystę. Ironiška, tačiau šiandien suaugę vaikai sulaukia nemažai dėmesio socialiniuose tinkluose.


Kas tokia yra Ida Sigrid Lundgren?

25-erių metų amžiaus Ida Sigrid Lundgren yra vyriausioji D. Lundgreno ir A. Qviberg dukra. Ji gimė Stokholme 1996 m. balandžio 29 d. ir taip pat nusprendė tapti aktore. Kadangi jos tėvas ne tik vaidina, bet ir režisuoja, parūpino Idai vaidmenų nedidelio biudžeto filmuose, tokiuose kaip „Command Performance“ ir „Castle Falls“. 2010 m. Ida filmavosi ir televizijos seriale „Gumball 3000 med Erik och Mackan“.

180 cm ūgio gražuolė pastaruoju metu visą dėmesį skiria modelio darbui. Ji turi 192 tūkst. sekėjų instagrame, kur taip pat reklamuoja keletą produktų. Ida bendradarbiauja su įvairiomis modelių agentūromis, įskaitant „TREND“, „MIKAS“ ir prestižinę „Wilhelmina“, kuri atstovavo tokiems modeliams kaip Christy Turlington ir Janice Dickinson. Beje, pastaroji prisipažino XX. devintajame dešimtmetyje praleidusi audringą naktį su D. Lundgrenu ir G. Jones.


Nepaisant įtakingų tėvo pažinčių, Ida modelio karjeros laiptais kopia savarankiškai. Moteris yra pakankamai gerai žinoma socialiniuose tinkluose ir be jokių skandalų, būdingų daugeliui garsenybių atžalų. Kaip ir D. Lundgrenas, ji stengiasi palaikyti gerą fizinę formą. Idos instagramo paskyroje yra nuotraukų, kuriose ji boksuojasi su tėvu ir sportuoja su bičiuliais.

Kas tokia yra Greta Eveline Lundgren?

19-os metų amžiaus Greta Eveline Lundgren yra jauniausias D. Lundgreno ir A. Qviberg vaikas. Ji gimė Stokholme 2001 m. lapkričio 30 d. Mergina seka vyresniosios sesers pėdomis ir irgi nori būti aktore bei profesionaliu modeliu. Instagrame Greta jau gali pasigirti didesne nei 61 tūkst. gerbėjų armija, tačiau pastaruoju metu daugiausia laiko praleidžia su savo tėvais ir seserimi.

D. Lundgrenas ir A. Qviberg po skyrybų išsaugojo draugiškus santykius. Jie vis dar drauge švenčia dukrų gimtadienius ir kitas šventes. Greta netgi skelbia senas tėvų nuotraukas, kai jie dar buvo pora. Kaip ir Ida, jaunėlė taip pat nelinkusi per daug atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą. Jos instagramo paskyroje yra tariamo vaikino nuotrauka, bet daugiau Greta neatskleidė jokių smulkmenų. Akivaizdu, kad aktoriaus vaikai buvo auklėjami vengti bereikalingos dramos. Puikiai padirbėta.


D. Lundgreno sužadėtinė yra jaunesnė už Idą

Neseniai kovinių filmų žvaigždė pranešė apie sužadėtuves su 24-erių metų amžiaus kūno rengybos trenere Emma Krokdal. Taip, ji yra jaunesnė nei D. Lundgreno dukra Ida. Gerbėjai suskubo „patrolinti“ porelę tokiais komentarais kaip „Sveikinimai dukrai ir partnerei.“ Tiesą sakant E. Krokdal iš tikrųjų šiek tiek panaši į vieną iš D. Lundgreno dukterų, bet garsusis švedas yra ne vienintelis aktorius, susitikinėjantis su gerokai jaunesne moterimi pramogų pasaulyje.

Visgi kai kurie gerbėjai tvirtina, kad D. Lundgrenas puikiai atrodo būdamas tokių metų ir kad bet kuri jaunesnė moteris neatsispirtų jo įspūdingai išvaizdai.

Aktorius su sužadėtine (kairėje) ir dukromis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)