Garsus britų karališkosios šeimos fotografas Arthuras Edwardsas, daugiau nei keturis dešimtmečius dirbęs su JK laikraščiu „The Sun“, pasidalijo dar niekuomet nematytu hercogienės kadru, nufotografuotu 2005 m.

Fotografas buvo išvykęs į karališkosios šeimos dvarą Sandringeme, kur princas Williamas leido atostogas ir priėmė savo draugus. Ten jis nufotografavo atvykstančius svečius, kai jie atvyko – tuomet dar nežinojo, kad pirmą kartą fotografuoja būsimą princo žmoną.

„Aš nežinojau, kas ji tokia, – sakė jis šią savaitę „The Sun“ specialioje laidoje, paskelbtoje likus kelioms dienoms iki Kate 40-ojo gimtadienio. – Tuomet niekada nebūtum numanęs, kad jauna moteris, įėjusi pro tuos vartus, bus mūsų būsimoji kunigaikštienė.“

Nuotraukoje (kurią galite peržiūrėti čia) Kate eina kartu su drauge, vilkėdama įprastą drabužių ansamblį, kurį sudaro chaki spalvos švarkas, platėjantys džinsai ir smailianosiai aukštakulniai.

Williamas ir Kate pirmą kartą susitiko 2001 m., kai abu lankė tą patį universitetą Škotijoje. 2005 m. paaiškėjo jų santykių detalės ir neilgai trukus Kate atsidūrė dėmesio centre.

Pora buvo trumpam išsiskyrusi 2007 m., tačiau, kaip vėliau paaiškino pats princas Williamas, šis išsiskyrimas juos tik sustiprino.

„Turėjau būti tikras, kad tai man tinkama moteris, nes noriu, kad ši santuoka tęstųsi amžinai“, – sakė jis.

2011 m. pora susituokė ir netrukus susilaukė trijų vaikų: princo George'o (8), princesės Charlotte (6) ir princo Louiso (3).

Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais

Sausio 9-ąją karališkoje šeimoje laukia iškili proga – hercogienei sukaks 40 metų.

Tikėtina, kad ateinantį sekmadienį atvyks jos artimieji – tėvai, sesuo Pippa ir brolis Jamesas.

Tiesa, nepaisant jubiliejinės sukakties, Kate gimtadienio šventė nebus didelė – atsižvelgiant į esamą situaciją dėl koronaviruso pandemijos.

Šaltinis „Mail on Sunday“ teigė: „Greičiausiai didelio pokylio nebus. Kunigaikštienė nėra prašmatnių švenčių mėgėja, bet labiausiai dėl esamos dabartinės padėties stengiamasi vengti didelių susibūrimų.“

Karališkosios šeimos biografas Duncanas Larcombe kiek anksčiau teigė, kad K. Middleton gimtadienis veikiausiai bus švenčiamas taip, kaip Kalėdos – namų aplinkoje, su šeimos nariais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)