Jeffas Bezosas Naujuosius metus sutiko prabangioje jachtoje su marga kompanija, kurią sudarė naujoji jo širdies draugė Lauren Sanchez, jos buvęs vaikinas Tony Gonzalezas, jo žmona October bei L. Sanchez ir T. Gonzalezo sūnus.

Šeštadienį 57-erių metų amžiaus „Amazon“ įkūrėjas savo instagramo paskyroje pasidalijo keletu pikantiškų kadrų iš Naujųjų metų vakarėlio, praneša dailymail.co.uk.

Buvusi amerikietiškojo futbolo žvaigždė T. Gonzalezas, su L. Sanchez susitikinėjęs iki 2015 m., į jachtą, kurios savaitinis nuomos mokestis siekia 38 tūkst. JAV dolerių (apie 33,5 tūkst. eurų), atvyko su savo ir L. Sanchez sūnumi Nikko bei naująja žmona October Gonzalez. 27 metrų ilgio jachtoje šėlo ir jaunesnysis turtuolio brolis Markas bei kiti svečiai.

Nors 2015-aisiais T. Gonzalezas ir L. Sanchez pasuko skirtingais keliais, panašu, kad jie išsaugojo draugiškus santykius, nes futbolininkas ir anksčiau buvo užfiksuotas J. Bezoso ir L. Sanchez draugijoje.

Naujųjų metų išvakarėse milijardierius vilkėjo gerai prigludusius disko stiliaus drabužius, kad pabrėžtų savo kūno formas, o ant L. Sanchez bevardžio piršto žibėjo žiedas, bet pora dar oficialiai nepatvirtino gandų, jog susižadėjo.

Prieš susipažindama su J. Bezosu, L. Sanchez buvo susižadėjusi keturis kartus ir 2005 m. ištekėjo už Patricko Whitesello, bet santuoka nutrūko 2019 m., kai į dienos šviesą išlindo romanas su „Amazon“ vadovu. Atitinkamai baigėsi ir 25-erius metus trukusi J. Bezoso ir MacKenzie Scott santuoka. Pora susilaukė keturių vaikų.

T. Gonzalezas taip pat per daug nesisielojo dėl nesusiklosčiusių santykių ir 2017 m. vedė televizijos laidų vedėją October. Ji kartu su aktoriumi Jamie Foxxu vedė pirmąjį televizijos žaidimo „Beat Shazam“ sezoną.

October savo instagramo paskyroje paskelbė keletą nuotraukų, kuriose pozuoja su L. Sanchez Šv. Bartolomėjaus saloje, o vėliau jachtoje – su savo šeima. Panašu, kad T. Gonzalezo buvusi ir dabartinė mylimosios irgi mėgsta fotografuotis kartu, įskaitant spalio 21-ąją padarytą kadrą, kuriame moterys pozuoja Niujorko dangaus fone. „Kai tavo vaikai leidžia laiką su savo bičiuliais“, – po nuotrauka parašė October. „Myliu tave“, – pakomentavo L. Sanchez ir paliko širdelės formos jausmaženklį.

Po savo nuotraukomis J. Bezosas nurodė puikiai praleidęs laiką „pašėlusiame disko vakarėlyje“ ir sekėjams priminė, kad Naujieji metai yra puikus metas „tobulėti kaip asmenybei“.

„Vakar su šeima puikiai pasilinksminome pašėlusiame disko vakarėlyje, bet Naujieji metai yra ir puikus metas kritiškai įvertinti savo pasiekimus bei sutelkti dėmesį į asmeninį tobulėjimą, atgimimą, atsinaujinimą ir kruopščiai stebėti kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Tiek gerus, tiek blogus dalykus. Viską. Švęskite ir tobulėkite“, – parašė jis.

Jo mylimoji pakomentavo jo įrašą ir parašė: „Myliu tave, mielasis. Dėl visų priežasčių ir be jokios priežasties“.

J. Bezosas šventės metu vilkėjo oranžinės spalvos raštuotais marškiniais, mūvėjo kreminės spalvos „chino“ stiliaus kelnes ir buvo užsidėjęs akinius nuo saulės.

Buvusi televizijos laidų vedėja L. Sanchez atrodė pribloškiamai su juoda trumpa palaidinuke ir prie jos priderintomis odinėmis kelnėmis.

Pora mėgaujasi savo atostogomis, eidama į žygius, plaukiodama jachtomis ir negailėdama vienas kitam daugybės romantiškų glamonių.

Kompanija savo šventei buvo išsinuomojusi prabangią superjachtą „Tender To“. Ikoniškojo italų prekės ženklo „Leopard Yachts“ jachta, kurios ilgis siekia 88 pėdas ir 7 colius, buvo pastatyta 2005 metais. Jos pagrindiniuose liukso apartamentuose ir kitose kajutėse gali miegoti iki septynių žmonių.

Išsinuomoti šią jachtą vienai savaitei kainuoja nuo 38 tūkst. iki 42 tūkst. dolerių, plius reikiamos išlai-dos.

J. Bezosas ir L. Sanchezas Šv. Bartolomėjaus saloje yra atostogavę ir anksčiau. 2019 metais prie jų taip pat buvo prisijungęs L. Sanchez sūnus Nikko.

„Amazon“ įkūrėjas, kurio turtas vertinamas 210 mlrd. dolerių, yra antras turtingiausias žmogus pasaulyje po „Tesla“ savininko Elono Musko, kuris neseniai išstūmė jį iš pirmosios vietos su 276,2 mlrd. dolerių turtu, skelbė „Forbes“.

J. Bezosas pirmą kartą milijardieriumi tapo 1998 metais, praėjus metams po to, kai „Amazon“ tapo internetine knygų pardavimo platforma. Nuo to karto jo turtas išaugo 12 425 proc. ir dabar uždirba daugiau nei po 140 tūkst. dolerių per minutę.

Beveik 90 proc. jo turto sudaro 10 proc. „Amazon“ akcijų, kurių kiekviena šiuo metu vertinama 3 540,70 dolerių. Likę jo pinigai yra investuoti į „Blue Origin“ ir nekilnojamąjį turtą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)