Dabar 25-erių metų amžiaus aktorius 2007-aisiais pasirodžiusioje komedijoje įkūnijo Stepaną Dachevsky, informuoja mirror.co.uk. Stepanas ir ponas Bynas tampa bendrakeleiviais, kai berniukas paprašo savo tėčio Emilio Dachevsky (aktorius Karelas Rodenas) nufilmuoti jį lipantį į traukinį, tačiau tėvas nespėja paskui sūnų, ir durys užsidaro. Stepanas atsiduria pono Byno globoje, kuris jam padeda sugrįžti pas tėvą.

Maximas Baldry

Kai filmavosi šioje juostoje, M. Baldry buvo maždaug 10-ies metų amžiaus, todėl nieko nuostabaus, kad šiandien yra labiau žinomas dėl kitų vaidmenų.

2016–2017 m. jis atliko Liamo Donovano vaidmenį seriale „Hollyoaks“, vėliau filmavosi populiariajame BBC draminiame seriale „Years and Years“. M. Baldry taip pat galima išvysti 2019-aisiais pasirodžiusioje romantinėje komedijoje „Last Christmas“ ir 2020 m. transliuotoje serialo „Daktaras Kas“ („Dr. Who“) serijoje.

Maximas Baldry

Pranešama, kad M. Baldry gavo vaidmenį būsimajame „Amazon Prime“ seriale „Žiedų valdovas“ („The Lord of the Rings“), kurį planuojama pradėti rodyti rugsėjo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)