Vaidmenimis filme „Žinių vedėjas“ („Anchorman“) ir seriale „Biuras“ („The Office“) išgarsėjęs vyras buvo sulaikytas gruodžio 31 d. apie 15 val. vietos laiku Kalifornijos valstijoje esančiame miestelyje Simi Valley, praneša dailymail.co.uk.

Garsenybei buvo nurodyta atlikti keletą blaivumo testų, o į kelio ženklą atsitrenkęs automobilis netrukus buvo nutemptas.

17.15 val. aktorius buvo nugabentas į Ventūros apygardos kalėjimą, iš kurio buvo išleistas Naujųjų metų rytą apie 6 val.

Kovo 30 d. Ventūros apygardos aukštesniajame teisme įvyks bylos nagrinėjimas.

Kol kas D. Koechneris viešai nepakomentavo incidento. Sekmadienį jis buvo nufotografuotas degalinėje „Shell“ pilantis degalus į savo aplamdytą miesto visureigį. Žalią bluzoną ir džinsus apsivilkusi žvaigždė atsigėrė degalinėje įsigyto gėrimo ir nuvažiavo. Nėra aišku, ar tai tas pats automobilis, kuriuo jis atsitrenkė į kelio ženklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją