„Nors Betty tuoj turėjo sukakti 100 metų, maniau, kad ji gyvens amžinai“, – penktadienį portalui PEOPLE sakė jos agentas ir artimas draugas Jeffas Witjasas. „Aš siaubingai pasiilgsiu jos ir taip pat pasiilgsiu jos meilės gyvūnams. Nemanau, kad Betty kada nors bijojo mirti, nes ji visada norėjo būti su mylimiausiu savo vyru Allenu Luddenu. Ji tikėjo, kad vėl bus su juo.“

Agentas pridūrė: „Betė šį rytą ramiai mirė savo namuose miegodama“.

White ruošėsi švęsti savo 100-ąjį gimtadienį sausio 17 d. Prieš savo šimtmečio jubiliejų PEOPLE viršelio istorijoje B. White atviravo apie tai, kaip jaučiasi beveik sulaukusi 100 metų.

„Man labai pasisekė, kad esu tokios geros sveikatos ir jaučiuosi taip gerai tokiame amžiuje“, – sakė kino bei televizijos legenda.

„Tai nuostabu“, – sakė ji.

Aktorė garsėjo ne tik vaidmenimis kine bei televizijoje, bet ir nesibaigiančiu optimizmu, kurį, kaip ji pati teigė, paveldėjo iš mamos.

„Kokia mano ilgaamžiškumo paslaptis? Stengiuosi vengti visko, kas žalia“, – interviu neseniai teigė žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)