Lapkričio mėnesį V. Dieselis instagrame paskelbė žinutę, kurioje maldauja buvusį imtynininką, geriau žinomą Uolos pravarde, 10-ojoje populiariųjų filmų dalyje vėl vaidinti agentą Luke’ą Hobbsą, skelbia latimes.com.

V. Dieselis šiai žinutei pasitelkė net savo vaikus, taip pat tragiškai žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio atminimą.

Bet pasirodo, kad Uola jau buvo apsisprendęs nevaidinti juostoje, todėl liko nemaloniai nustebintas dėl V. Dieselio išsišokimo. Ne paslaptis, kad jųdviejų tarpusavio santykiai yra įtempti.

„Birželio mėnesį su Vinu bendravau tiesiogiai, ne naudodamas socialinius tinklus, ir tiesiai šviesiai jam pasakiau, kad nesugrįšiu filmuotis franšizėje“, – neseniai CNN duoto interviu metu prisipažino aktorius.

„Kalbėjau ryžtingai, bet nuoširdžiai. Pabrėžiau, kad visada palaikysiu aktorius ir linkėsiu franšizei sėkmės, bet jokiu būdu nesugrįšiu“, – pridūrė jis.

Pirmiau minėtoje V. Dieselio žinutėje jis parašė: „Mano jaunesnysis broli Dwayne’ai… Atėjo laikas. Pasaulis laukia „Greiti ir įsiutę“ finalo. Kaip žinai, mano vaikai tave vadina dėde Dwayne’u. Per kiekvieną šventę jie siunčia tau linkėjimus... Bet atėjo laikas. Tai bus tavo palikimas.“

„Sakau tai iš meilės, bet tu privalai sugrįžti, nepalik franšizės, tau dar liko labai svarbus vaidmuo, – tęsė V. Dieselis. – Hobbso nesuvaidins joks kitas aktorius. Tikiuosi, kad pasielgsi tinkamai ir nebėgsi nuo likimo.“

D. Johnsonas „Greiti ir įsiutę“ debiutavo 2011-aisiais, nusifilmavęs komerciškai itin pelningoje penktojoje dalyje, ir pasirodė dar trijuose tęsiniuose. 2016 m. Uola nurodė susikivirčijęs su neįvardytais aktoriais filmuojant „Greiti ir įsiutę 8“ („Fate of the Furious“), ir gerbėjai ėmė domėtis jo ateitimi populiariojoje franšizėje.

Pokalbio su CNN žurnalistais metu, D. Johnsonas paaiškino, kad asmeniškai pasitarė su partneriais kino kompanijoje „Universal Pictures“ ir kad jie „labai pritarė tokiam sprendimui, nes supranta problemą“.

Taigi, aktorius nusivylė vėl išvydęs šį diskursą socialiniuose tinkluose.

„Naujausia Vino žinutė tebuvo eilinis jo manipuliavimo pavyzdys, – teigė D. Johnsonas. – Man nepatiko, kad jis paminėjo savo vaikus ir Paulo Walkerio mirtį. Nereikia jų velti į šitą reikalą. Mes pasikalbėjome anksčiau, ir manau, jog aiškiai išsakiau savo poziciją. Visada norėjau taktiškai užbaigti savo nuostabią kelionę vaidinant „Greiti ir įsiutę“ filmuose ir parodyti dėkingumą. Deja, šis viešasis dialogas vėl sudrumstė vandenį.“

Anot garsenybės, jis tiki sėkminga franšizės ateitimi ir „jos gebėjimu kiekvieną kartą pateisinti žiūrovų lūkesčius“. D. Johnsonas taip pat palinkėjo buvusiems kolegoms ir filmavimo komandų nariams „visokeriopos sėkmės kuriant naują dalį“.

V. Dieselio atstovai spaudai kol kas neatsakė į „Los Angeles Times“ prašymą pakomentuoti aktorių kivirčo priežastis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)