Pastaruoju metu artistė nuolat koncertuoja ar pasirodo įvairiuose renginiuose. Viename iš jų ją lydėjo suaugęs sūnus Denisas, rašo msn.com.

Gruodžio 20 dieną K. Orbakaitė per vieną vakarą spėjo sudalyvauti dviejuose renginiuose. Iš pradžių ji atsiėmė „Fashion TV“ apdovanojimą kaip stiliaus ikona. Per šį šou dainininkė mūvėjo trumpais odiniais šortais.

Tuomet ji pasirodė kalėdiniame koncerte. Raudonuoju kilimu dainininkė žengė vilkėdama juoda glaustinuke ir žėrinčiu paltu su taškeliais. Jos įvaizdį papildė aukštakulniai aulinukai.

Kristina paliko gerbėjus be žado. Daugelis sunkiai galėjo patikėti, kad sulaukus 50 metų, galima turėti tokią liekną figūrą. Kiti gerbėjai negailėjo pagyrų jos aprangai.

„Kokia gražuolė“, „Kokia panaši į savo motiną“, „Ir tai trijų vaikų mama“, „Tikras primadonos stiliaus paltas“. „Kokia jūs nuostabi“, „Kristina, tai bent įvaizdis! Wow“, - iš nuostabos aikčiojo gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)