55 metų Angelos Kukawski palaikai su durtine žaizda rasti San Fernando slėnio „Simi Valley“ rajone, skelbia Los Andželo policija.

Praėjus kelioms valandoms sulaikytas nužudytosios vaikinas 49 metų Jasonas Barkeris.

Los Andželo apygardos prokuratūros duomenimis, vyrui pateikti kaltinimai žmogžudyste. Policija įsitikinusi, kad nusikaltimas įvykdytas gruodžio 22 dieną poros namuose „Sherman Oaks“, paskui žudikas aukos kūną įdėjo į bagažinę ir nuvežė prie giminaičių namų „Simi Valley“.

Skelbiama, kad moters mirties priežastis – durtinė žaizda ir galvos bei kaklo traumos.

Penkis vaikus auginusi A. Kukawski dirbo bendrovėje „Boulevard Management“, besispecializuojančioje „finansų valdymo paslaugų teikime pramogų pasaulio garsenybėms, sportininkams ir tiesiog turtingiems žmonėms“.

„Angela buvo geriausia iš geriausių. Ji visais labai rūpinosi ir mokėjo padaryti neįmanomų dalykų. Mums jos labai trūks, reiškiame nuoširdžią užuojautą jos šeimai ir artimiesiems šiuo beprotiškai sudėtingu metu“, – teigiama Kardashianų šeimos išplatintame pranešime.

Viskas prasidėjo nuo dingusio asmens paieškų, kai kažkas aptiko likimo valiai numestą A. Kukawski automobilį.

Moteris dirbo su garsiais klientais: be Kardashainų ir N. Minaj jai teko turėti reikalų ir su Kanye Westu, reperiu Off-set ir reperio Tupaco Shakur turto valdymu.

„Širdis plyšta netekus kolegės Angie Kukawski. Angie buvo be proto geras, nuostabus žmogus. Mums labai jos trūks kiekvieną dieną. Reiškiame užuojautą Angie šeimai ir draugams“, – teigia nužudytosios kolegos.

J. Barkeris prieš teismą stos sausio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)