56-erių metų amžiaus reperis ir prodiuseris sutiko 51-erių metų amžiaus N. Young sumokėti 100 mln. JAV dolerių (apie 88 mln. eurų). Pusę sumos jis sumokės šiais metais, likusią dalį – 2022-aisiais, skelbia portalas people.com, remdamasis TMZ informacija.

Dr. Dre, kurio turtas vertinamas 820 mln. JAV dolerių (maždaug 724 mln. eurų), sutiko atiduoti ir „beveik pusę likvidaus turto“. Atlikėjo advokatas neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti.

Tiesa, iki gruodžio mėnesio pabaigos N. Young privalės išsikelti iš jųdviejų namų Malibu paplūdimyje. Jai liks keturios transporto priemonės (automobiliai „Rolls Royce“ ir „Range Rover“, limuzinas „Escalade“ bei motociklas „Spyder“) ir papuošalai.

Dr. Dre liks septyni nekilnojamojo turto objektai ir šešios transporto priemonės. Taip pat jis išsaugos visas teises į savo įrašus ir turimas „Apple“ akcijas (2014 m. technologijų milžinė įsigijo reperio įmonę „Beats by Dre“).

Buvę sutuoktiniai susilaukė dviejų vaikų: sūnaus Truce (dabar jam 24-eri) ir dukros Truly (dabar jai 20-imt). Vadovaujantis susitarimu dėl santuokos nutraukimo, N. Young nepriklauso išlaikymas.

N. Young skyrybų prašymą pateikė 2020 m. birželio mėnesį po 24-erių kartu nugyventų metų. Teismui pateiktuose dokumentuose moteris savo vyrą kaltino smurtu ir teigė, kad jis du kartus (1999 m. ir 2000 m.) „prie galvos buvo pridėjęs ginklą“ bei „trenkė į galvą / veidą“. Anot N. Young, 2016 m. įniršęs Dr. Dre „išspyrė duris“, kai ji bandė nuo jo pasislėpti.

N. Young nurodė, kad dėl tokio elgesio jai pasireiškė potrauminio streso sindromas. Dr. Dre kaltinimus neigė ir teismui pareiškė: „Nė karto nesmurtavau prieš Nicole ir jai negrasinau.“

Anksčiau šį mėnesį prodiuseris oficialiai išsiskyrė su žmona. Ta proga jis įsiamžino nuotraukoje, kurioje sėdi ant fotelio, o iš už nugaros esančių raidžių formos balionų sudaryti žodžiai „DIVORCED AF“ („KONKREČIAI IŠSISKYRĘS“).
d
Reperio draugas Breyonas Prescottas šį kadrą paviešino instagrame ir parašė: „Mano bičiulis Dr. Dre ką tik pranešė, kad jau viskas baigta!!! Sveikinu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)