Akivaizdu, kad poros santykiai rimtėja. Panašu, kad komikas mėgsta vestis K. Kardashian į tas vietas, kuriose lankosi visą gyvenimą, skelbia tmz.com.

Jesse Scarola, kuriam priklauso Steiteno saloje stovintis kino teatras „Atrium Stadium Cinemas“, sakė, kad įsimylėjėliai išsinuomojo visą kino salę, kad vieni du galėtų pasimėgauti juosta „Gucci mados namai“ („House of Gucci“).

Jo teigimu, P. Davidsonas su bičiuliais šiame kino teatre lankosi bent kartą per mėnesį. Žinoma, prieš jam ateinant su Kim, viskas buvo truputį kitaip: K. Kardashian apsaugininkai paskambino iš anksto ir pasiteiravo, ar pora galės įeiti pro šoninį įėjimą.

Nors garsenybės stengėsi per daug nekristi į akis, visgi pabendravo su kino teatro darbuotojais ir netgi nusifotografavo su gerbėjais.

K. Kardashian pasistengė parodyti dėmesį jos naujojo vaikino mėgstamo kino teatro lankytojams. Įsimylėjėliams draugiją palaikė Scottas Disickas.

Nėra aišku, ar jis ketino stebėti P. Davidsono pasirodymą „Saturday Night Live“, bet bent jau gavo progą kartu pasižiūrėti filmą.

K. Kardashian ir P. Davidsonas pradėjo susitikinėti prieš keletą mėnesių. Vasario mėnesį moteris padavė prašymą nutraukti santuoką su Kanye Westu. Nors reperis bandė ją susigrąžinti, regis, K. Kardashian ryžtingai apsisprendė jį palikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)