„Kai kas man patinka. Kai kas visai nepatinka, bet aš žinau, ką Molly tenka patirti“, – „Sunday Times“ sakė 79 metų „Oskaro“ nominantė.

„Labai gerai pažįstu tas merginas! Sarah Jessica Parker mano, kad viską žino – tenka pripažinti, kad taip ir yra. Cynthia Nixon irgi mano, kad viską žino, bet, deja, nežino nieko! Net ir šiandien, kai kalbėjausi su Molly, mes kalbėjomės apie Cynthią. Sakiau jai, kad labai gerai pamenu, su kuo jai dabar tenka susidurti“, – karčių žodžių aktorei negailėjo P. Field.

Pasak jos, žvaigždės elgesys pakito šiais metais, kai 55 metų „Emmy“ nugalėtoja gavo 10 mln. dolerių už vykdomosios prodiuserės darbą, Mirandos Hobbes vaidmenį serialo tęsinyje ir sausio 6-ąją pasirodysiančio epizodo „Diwali“ režisūrą.

Nepaisant gana aštraus P. Field tono, 2020 metais ji C. Nixon palinkėjo laimingo gimtadienio ir netgi prisidėjo organizuojant lėšų rinkimo renginį, kai aktorė 2018 metais siekė Niujorko gubernatoriaus posto.

Atsiranda nemažai manančių, kad tęsinys niekaip neprilygsta originaliajam „Seksui ir miestui“, nes ten neišvysime Kim Cattrall ir jos vaidinamos Samanthos Jones. Du kartus „Emmy“ laimėjusi stilistė „Page Six“ gruodį sakė: „Norėčiau sukurti kažką su Kim“.

Šiuo metu P. Field dirba kostiumų konsultante „Netflix“ seriale „Emily in Paris“, kuriame vaidina Lily Collins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)