Kūno kalbos ekspertas tvirtina, kad Sasekso kunigaikštienė dar prieš susipažindama su princu Harry serialui „Kostiumuotieji“ („Suits“) skirtame interviu demonstravo „priešišką elgesį“.

Atkapstytame 2016-ųjų vaizdo įraše matyti, kaip dabar 40-metė Meghan Markle, šiuo metu gyvenanti prabangiuose namuose Kalifornijoje ir atsisakiusi karališkųjų pareigų, prieš sezono vidurio serialo premjerą kalbasi su Rubenu Jay.

Pokalbio metu, pristatydamas aktorę žiūrovams, R. Jay ima žvalgytis po savo interviu klausimų užrašus.

Kūno kalbos ekspertas Jesusas Enrique Rosasas aiškina, kad Meghan pasiuntė daugybę signalų, rodančių, kad šio vaizdo įrašo metu jai „nukrito kaukė“. Savo įraše „YouTube“ ekspertas dėstė: „Kai analitikas pastebi sudėtinę išraišką, tenka nuspręsti: kokiu tiksliai žodžiu reikia apibūdinti tai, ką matai?“

„Taip yra todėl, kad mišrios išraiškos gali reikšti bet kokį veido derinį. Šiuo atveju aš matau priešiškumą“, – tęsė J. E. Rosasas.

Vaizdo įraše matyti, kaip vedėjas, prieš kameras pristatinėdamas Meghan, užsikerta ir ima naršyti po savo interviu klausimų užrašus, rašo dailymail.co.uk.

Kūno kalbos ekspertas pažymi, kad viso pokalbio metu Meghan išraiška „keitėsi“: „Kitą pasikeitimą galime pamatyti, kai ji pasisuka į kamerą – išvystame jos suirzusį veidą. Nesunku pastebėti, kad Meghan žvilgsnis yra labai intensyvus – ar bent jau tokį įspūdį ji nori sudaryti, žiūrėdama į kamerą.“

„Ji bando atrodyti draugiška ir pademonstruoti savo draugiškumą pašnekovui, todėl kilsteli antakius“, – analizuoja ekspertas.

J. E. Rosasas toliau aiškino kitas kunigaikštienės išraiškas, kai ji nuleidžia galvą ir sukanda dantis.

Jis dėstė: „Sukąsti dantys dažniausiai reiškia bandymą išsivaduoti nuo streso. Ar tai gali reikšti, kad Meghan visą laiką yra pikta? Galbūt ne. Tačiau panašu, jog ji priprato prie dantų sukandimo ir griežimo dantimis – tai tapo tarsi blogu įpročiu... Bet jeigu jai tai tapo blogu įpročiu, taip galėjo nutikti ir todėl, jog ją tam tikru metu užlieja emocijų pliūpsniai, kuriuos prisireikia išreikšti tam tikromis veido išraiškomis.“

Kūno kalbos ekspertas tęsė: „Į visas [Meghan išraiškas] derėtų žvelgti kaip į sistemą. Tą daryti bus žymiai lengviau, jeigu vertinsite paprasčiausias išraiškų reikšmes.“

„Pirma: jai sudėtinga pademonstruoti nuoširdžią išraišką. Antra: jai sunku nuslėpti apėmusią įtampą – tai gali būti pyktis ar susierzinimas. Ir trečia: atrodo, kad ji norėtų kontroliuoti besivystantį naratyvą, nes atrodo, kad ją pernelyg paveikė kalbantis vyriškis“, – vardijo J. E. Rosasas.

„Nepaisant to, kaip blaškančiai ar trikdančiai tai galėtų atrodyti, Meghan buvo susinervinusi, o tą slėpti jai sekėsi labai prastai“, – pabrėžė ekspertas.

„Tolesnėje interviu dalyje ji palietė vedėjo užrašus ir netgi susinervino tiek, kad ėmė žvilgčioti sau per petį“, – atkreipė dėmesį J. E. Rosasas.

Tokie komentarai pasirodė, kai grimo meistras Danielis Martinas atskleidė, kad princas Harry ir M. Markle mėgaujasi šeimyniniu gyvenimu drauge su dvejų metukų sūnumi Archie ir šešių mėnesių dukterimi Lilibet, tačiau susiduria su „iššūkiais“ mėgindami atrasti darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą.

Duodamas naują interviu žurnalui „People“, artimas Sasekso kunigaikštienės draugas sakė, kad pora „įsivažiavo į keturių asmenų ritmą“.

Meghan nutarė siekti, kad Jungtinių Valstijų Kongresas apsvarstytų apmokamų vaiko priežiūros atostogų galimybę visiems amerikiečiams. Ji rėmėsi savo pačios nauja motinystės patirtimi ir dirbančios motinos patiriamais sunkumais.

„Tai susiję su tinkamos darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyros atradimu. Dabar jie patys tą patiria“, – pabrėžė D. Martinas.

Tačiau, nepaisant akivaizdžių sunkumų bandant atrasti pusiausvyrą, nuo dukters Lilibet gimimo birželį pora didžiąją dalį laiko buvo vaiko priežiūros atostogose.

Ši mėnesį iškilo klausimų dėl poros 18 mln. svarų (maždaug 21 mln. eurų) dydžio sutarties su „Spotify“, nors kol kas transliacijų milžinė iš jų tegavo 35 minutes turinio.

Pora taip pat sudarė sutartį su „Netflix“, kuri, industrijos atstovų teigimu, gali siekti netgi 100 mln. dolerių (apie 88 mln. eurų). Be to, kaip pranešama, princas Harry sutarė dėl 1,7 mlrd. dolerių (1,5 mlrd. eurų) pozicijos Silicio slėnio startuolyje „Better Up“ ir keturių knygų rašymo – kaip teigiama, tai gali siekti mažiausiai 18 mln. svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)