C. Ronaldo, artėjant didžiosioms metų šventėms, su milijonais savo sekėjų visame pasaulyje pasidalino šiltu vaizdo įrašu iš namų. Jame užfiksuotas didžiausias jo turtas – vaikai.

Tiesa, vien atžalų juoku ir kalėdiniais papuošimais naujausias futbolininko įrašas nesibaigė. Šio video žinutė – kur kas prasmingesnė.

Jame vaikai stovi laikydami du balionus, simbolizuojančius būsimus dvynukus bei jų lytis. Krykštaujanti ketveriukė su nekantrumu susprogdino balionus, iš kurių pasipylė rausvos ir melsvos spalvos konfeti. Tai reiškia, kad C. Ronaldo mylimoji laukiasi mergaitės ir berniuko.

„Kur prasideda gyvenimas ir meilė niekada nesibaigia“, – šalia džiaugsmingo vaizdo įrašo brūkštelėjo futbolo žvaigždė ir pridūrė, kad jaučiasi palaimintas.

Tokiu pat vaizdo įrašu pasidalijo ir G. Rodriguez. Pora akimirksniu sulaukė begalės sveikinimų, jų šiltą akimirką vos per pusvalandį išvydo ir „pamėgo“ keli milijonai internautų.

Džiugią žinią, kad netrukus pasaulį išvys dvynukai, garsus sportininkas taip pat pranešė socialiniuose tinkluose.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad laukiamės dvynukų! Mūsų širdys pilnos laimės – nekantraujame su jumis susitikti“, – buvo rašoma oficialiame Ronaldo instagramo paskyroje.


Futbolo žvaigždė C. Ronaldo ir modelis G. Rodriguez atsitiktinai per vieną renginį susitiko Madride. Georgina praėjusiais metais pasakojo, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Šiuo metu Cristiano augina keturis vaikus – Cristiano Jaunesnįjį, kurio mamos asmenybės futbolininkas taip niekada ir neatskleidė, bendrą dukrą Alaną Martiną ir dvynukus Evą ir Mateo, pagimdytus surogatinės mamos JAV.

Spėja C. Ronaldo skirti dėmesio ir verslui – neseniai Niujorke atidarė savo viešbutį. „Pestana CR7“ viešbučiai iki tol buvo tik Lisabonoje ir Madride.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)