„Eikit po velnių su tokiu aptarnavimu – dėl subtiliai plėšytų džinsų neįleido pietauti. Gėda. Pasibjaurėtina. Dešimtmečius jus rėmiau. Viskas baigta“, – piktinosi 72 metų žvaigždė.

TMZ šaltinis atskleidė, kad toks viešbučio darbuotojų sprendimas moterį kaip reikiant išmušė iš vėžių, nes C. Jenner tikrai atrodė pasitempusi, o ir džinsai buvo suplyšę gana subtiliai.

Caitlyn Jenner įrašas

C. Jenner savo pirminiame įraše prikabino tiek viešbutį, tiek bendrovę, kuriai jis priklauso, „The Dorchester Collection“.

Žvaigždei artimas šaltinis spėja, kad tai gali būti dar vienas įrodymas, jog „The Dorchester Collection“ santykis su LGBTQ bendruomene itin sudėtingas.

Štai kaip į incidentą sureagavo viešbučio atstovai: „Prašau atkreipti dėmesį į mūsų puslapyje pateikiamą informaciją apie aprangos kodo reikalavimus. Ši informacija pateikiama visiems mūsų paslaugas rezervuojantiems svečiams. Aprangos reikalavimuose aiškiai nurodyta: „Polo Lounge“ erdvėje rekomenduojame rinktis atitinkamą aprangą, taigi prašome nesirinkti kasdienių kepurių, plėšytų džinsų, trumpų palaidinių, maudymosi aprangos, o vyrams – marškinėlių be rankovių. Po 16 val. neleidžiama mūvėti šortų, avėti šlepečių per pirštą, dėvėti sportinės aprangos“.

C. Jenner savo instagrame atkreipė dėmesį, kad aprangos kodas yra „rekomenduojamas“, o ne privalomas, ir atkreipė dėmesį, kad viešbučio personalui prieš tai neužkliuvo, kad ji fotografavosi su gerbėjais, nors fotografuoti viešbutyje ir draudžiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)