Keliose paskelbtų nuotraukų įamžintos ant stogo įvykusio pasipiršimo akimirkos. Viename kadre M. Moelleris užfiksuotas priklaupęs ant vieno kelio, kitame – porelė bučiuojasi, o trečioje nuotraukoje matyti auksinis sužadėtuvių žiedas su smaragdo formos deimantu.

„Kokia nuostabi akimirka. „Taip“, šimtą kartų „taip“, MYLIU TAVE“, – po nuotraukomis parašė 28-erių metų amžiaus A. Scott.

Juodu draugauja septynerius metus. Liepos mėnesį A. Scott pažymėjo metines miela žinute instagrame: „Nors mano meilė tau per šiuos septynerius metus tik sustiprėjo, vienas dalykas nepasikeitė – tu esi mano mėgstamiausias žmogus. Geriausias draugas, geriausias mūsų šunų prižiūrėtojas ir geriausias partneris. Ačiū, kad myli mane nieko nereikalaudamas. Sveikinu metinių proga, myliu tave.“

A. Scott biologinė mama Dawn Scott yra Eminemo buvusios žmonos Kim Scott sesuo. Dawn mirė 2016 m., įtariama, perdozavusi narkotikų.

Eminemas Alainą ir kitą dukrą Hailie pamini savo 2004-ųjų hite „Mockingbird“. Tais pačiais metais jis paatviravo apie santykius su A. Scott davęs interviu žurnalui „Rolling Stone“.

„Man priklauso visos teisės globoti dukterėčią Alainą ir bendros globos teisės, kalbant apie Hailie, – sakė reperis. – Visą laiką rūpinausi Hailie, o dukterėčia yra mano gyvenimo dalis nuo pat gimimo. Mudu su Kim ją praktiškai užauginome. Ji visada gyveno kartu.“

Interviu metu garsusis atlikėjas įvardijo ir keletą svarbiausių auklėjimo taisyklių: „Bandau kaip galėdamas geriau jas išmokyti skirti teisybę nuo neteisybės, stengiuosi neprarasti savitvardos bei nustatyti elgesio taisykles ir ribas. Neišdrįsčiau prieš jas pakelti rankos.“

„Jos turi žinoti, kad vyras negali skriausti moterų. Nesvarbu, ką žmonės apie mane galvoja, apie ką dainuoju, noriu, jog jos pasimokytų iš mano klaidų. Iš mano ir Kim klaidų. Bandymas suderinti reperio karjerą ir tėvystę kažkuo primena žongliravimą“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją