Konfliktas kilo, kai Madonna instragrame paskelbė itin atvirų savo nuotraukų (šios, beje, pažeidė taisykles ir buvo pašalintos iš socialinio tinklo, nes fotografijose matėsi atlikėjos speneliai), o reperis sukritikavo 63 metų dainininkę, kad ji per sena dalykams, kuriuos išdarinėja.

Reaguodama į kritiką, Madonna apkaltino 50 Cent bandymu ją „pažeminti“.

Vėliau reperis atsiprašė ir patikino, kad „popkaralienės įskaudinti tikrai nenorėjo“.

Penktadienį Madonna paviešino vaizdo įrašą, kuriame reperio atsiprašymą vadina „nenuoširdžiu“.


„Tu bandai mane sugėdinti. Tavo atsiprašymas nenuoširdus. Nieko vertas. Jis netikras. Atsiprašymas bevertis, jeigu nesupranti, dėl ko atsiprašinėji. Turėtum atsiprašyti už savo neapykanta moterims persmelktą, seksistinę ir diskriminacija dėl amžiaus persmelktą elgseną ir pasisakymus“, – įraše teigia Madonna, kuri dėl pasirinkto filtro atrodo kaip animacinis personažas.

Popžvaigždė pridūrė, kad reperis iš tikrųjų jos neįskaudino, nes jai pakanka išminties „nepriimti to asmeniškai“.

Panašu, kad tokios reakcijos įsiutintas reperis savo atsiprašymą oficialiai atsiėmė ir nepraleido progos dar kartą patraukti per dantį hito „Like a Virgin“ atlikėją.


Smarkiai redaguotame vaizdo įraše, kuriame panaudotas „Purge“ filtras, reperis reaguoja į Madonnos pareiškimą ir akivaizdžiai jam nepritaria. Purtydamas galvą, jis sako: „Ji tikrai jaučiasi įskaudinta... Priėmė viską asmeniškai“.

Dabar belieka laukti, kokia bus Madonnos reakcija į 50 Cent reakciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)