Skelbiama, kad skyrybos vyksta be jokių intrigų. Dalintis turtą ir viešai skalbti apatinius, aiškinantis, kas kaltas dėl pasibaigusios meilės, sutuoktiniai neketina. Teisme pora susitiks gruodžio 20 dieną – tada ir bus sudėti visi taškai ant „i“.

Priminsime, kad sutuoktiniai susipažino 2000 metais. Po dvejų metų G. Lepsas ir A. Šaplykova santykius įteisino. Kodėl pora nusprendė skirtis, nežinoma.

Dar visai neseniai muzikantas socialiniuose tinkluose labai jautriai atsiliepė apie žmoną. „Linkiu tau visada išlikti tokiai neįtikėtai gražiai, protingai, linksmai ir besidžiaugiančiai gyvenimu. Tegul kiekvienas tavo noras išsipildo, tegul pasiseka pasiekti visų iki vieno užsibrėžtų tikslų. Ačiū tau už mūsų vaikus ir rūpestį mumis. Sveikatos, puikios nuotaikos ir laimės“, – taip 59 metų muzikantas sveikino žmoną ir prisipažino meilėje.

Sutuoktiniai augina dukras Evą ir Nikolę bei sūnų Ivaną. Greičiausiai su vaikais susiję klausimai bus išspręsti be didesnių konfliktų.

Akylesni internautai pastebėjo, kad pastaruoju metu Anna socialiniuose tinkluose skelbė įrašus, kuriuose svarstė vertybių perkainavimo klausimus. Gali būti, kad tokiu būdu netiesiogiai užsiminė apie problemas šeimoje.

„Visą gyvenimą kažkur skubi, lėki ir vis tiek visur nesuspėji. Sulaukus penkiasdešimties, prasideda lėtėjimas, ir žmogus žiūri nebe į priekį, o ima gręžiotis atgal. Kai nebelieka konkurencijos, pavydo ir pykčio, ateina išmintis, neberūpi išorės blizgučiai, pradedi vertinti minčių ir poelgių grožį. Tai amžius, kai jau turi vertybes, kurių jau niekada nebeišsižadėsi ir neatiduosi. Laikas, kai supranti tikrąją posakio „Viskas tik į gerą“ prasmę. Ir kai sakai „tai aš“, tau nebereikia niekam nieko įrodinėti. Penkiasdešimt – vidinės harmonijos, meilės ir priėmimo amžius“, – rašė A. Šaplykova.

Delfi primena, kad atlikėjas G. Lepsas garsus ne tik dėl savo muzikinės veiklos, bet ir dėl ryšių su Rusijos mafija.

Dainininkas neretai vadinamas net vienu mėgstamiausių nusikalstamo pasaulio atlikėjų. Dėl šios priežasties JAV jam įvedė finansines sankcijas bei uždraudė atvykti į šalį, netrukus šiuo keliu pasekė ir Izraelis. Su Rusijos nusikaltėliais siejamas asmuo nelaukiamas ir Lietuvoje.

Į šalį G. Lepsui atvykti taip pat draudžia Didžioji Britanija, Ukraina, Latvija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)