73 metų Tedas Beckhamas vedė 62 metų išrinktąją, milijonierę advokatę Hilary Meredith. Jos pamerge tapo dukra Charlotte.

Šventėje dalyvavo ir D. Beckhamo sutuoktinė Victoria bei trys poros vaikai. Ceremonija vyko Londono centre esančioje „Temple“ erdvėje.

„Tai buvo labai intymi ir kukli ceremonija su pačiais artimiausiais draugais ir šeimos nariais, įskaitant Davidą, Victorią ir tris jų vaikus. Davidas tapo tėvo pabroliu, jam patikėtos tradicinės pirmojo pabrolio pareigos – buvo atsakingas už žiedus, sakė kalbą. Tiek Tedui, tiek Hillary tai antroji santuoka, jie brandūs žmonės, tad nenorėjo jokios pompastikos. Tik artimiausių žmonių šalia“, – apie vestuves pasakoja šaltinis.

Pirmieji į šventę atvyko Davido sesuo Louise su savo partneriu Kevinu Briggsu, o netrukus prie jų prisijungė Victoria su sūnumi Romeo ir jo mergina Mia Regan.

Likus dviem valandoms iki vestuvių, Mia instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje automobilyje įsiamžinusi su Romeo, ir prirašė „tikra meilė xxx“. Įrašu pasidalino ir Romeo.

D. Beckhamas kartu su tėčiu pasirodė po kelių minučių.

Šventėje dalyvavo ir Victorios bei Davido mažiausieji – dešimties Harper ir šešiolikos Cruzas, tačiau vyriausioji atžala – 22 metų Brooklynas – tuo metu buvo Jungtinėse Valstijose.

Hillary ir Tedas susipažino 2019 metais per labdaringą veiklą kariuomenės veteranams. Netrukus kartu apsigyveno ir 2020 metų kovą pranešė susižadėję.

Tedas su D. Beckhamo mama Sandra išsiskyrė 2002 metais po 33 metų santuokos. Tedas vėliau apie tai prabilo savo autobiografijoje, kaip reikiant pagadinusioje jo santykius su sūnumi. 2007 metais Tedas patyrė širdies smūgį – sveikatos bėdos padėjo susitaikyti su Davidu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją