21 metų H. Sandhu konkurso metu įveikė 79 kitas varžoves iš įvairių šalių, praneša People.com. Naujai išrinktai grožio karalienei karūną perleido „Mis Visata 2020“ Andrea Meza.

Moterų teisių aktyvistė H. Sandhu yra aktorė, įkvėpimo besisemianti iš kitos Indijos kino žvaigždės Priyankos Chopros. Laisvalaikiu ji mėgsta jogą, šoka, gamina maistą, jodinėja ir žaidžia šachmatais.

70-ajame, jubiliejiniame, kasmetiniame konkurse „Mis Visata“, kurį vedė Steve'as Harvey, dalyvėms teko tradiciškai demonstruoti maudymosi kostiumėlius, vakarinius apdarus bei atsakyti į užduodamus klausimus.

Organizatoriai renginio metu didžiulį dėmesį skyrė klimato krizei.

Konkursas šiemet buvo, galima sakyti, istorinis - jame pirmą kartą istorijoje dalyvavo Jungtinių Arabų Emyratų atstovė, po daugiau nei keturių dešimtmečių į grožio varžybas grįžo Maroko atstovė.

Viešame pareiškime prieš sekmadienio konkursą Izraelio turizmo ministras Yoelis Razvozovas sakė, kad džiaugiasi galėdamas pasveikinti „Mis Visatą“ savo šalyje, net ir esant nuolatiniam susirūpinimui dėl COVID-19 pandemijos.

„Nepaisant iššūkių, kuriuos mums kelia COVID-19 pandemija, mums pavyko išlaikyti pusiausvyrą tarp sveikatos ir ekonomikos, sugrąžinti turizmą į Izraelį“, – sakė Razvozovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)