Prieš fotografų blykstes stojo ir didžiausios serialo žvaigždės – Sarah Jessica Parker, Kristin Davis bei Cynthia Nixon.

Įdomus sutapimas, kad būtent šiuo metu Niujorke svečiuojasi ir būrys influencerių iš Lietuvos. Viena jų – Karolina Meschino – su bičiule turėjo unikalią progą pamatyti garsenybes iš arti.

Smagiu nutikimu K. Meschino pasipasakojo savo instagrame, kur pasidalijo keliais vaizdo įrašais iš premjeros.

Pasirodo, kad minimą muziejų ji su drauge nusprendė aplankyti visiškai atsitiktinai, o pamačius iškabas su „And Just Like That“ užrašais suprato, kad būtent čia jau netrukus įvyks ilgai laukta premjera.

Kiek plačiau pasidomėjus renginiu, merginos sužinojo, kad premjera įvyks būtent tą dieną, todėl supratusios, jog proga pamatyti mylimo serialo žvaigždes pasitaiko kartą gyvenime, aktorių K. Meschino su bičiule nusprendė palaukti drauge su šalia buvusiais operatoriais ir fotografais.

K. Meschino – kairėje, vilki violetinę striukę ir baltą kepurę:

Didelės gerbėjų armijos šalia įėjimo į muziejų matyti nebuvo. K. Meschino išdavė, kad renginio lokacija buvo slepiama nuo pašalinių akių.

Lietuvės neslėpė džiaugsmo nusišypsojusia sėkme, kadangi jos savo akimis išvydo, kaip fotografams pozuoja ryškiausios serialo žvaigždės.

„Truputį negalime patikėti, kaip mums taip pasisekė. Jei nebūtumėme minutėm sudėliojusios taip įvykių sekos, tai tikrai nebūtume patekusios.

Norėjome trumpam prastumti laiką iki vakarienės su kolektyvu ir kur nors pasišildyti, dėl to nusprendėme važiuoti į muziejų. Tas muziejus, į kurį norėjome, buvo uždarytas, dėl to lėkėm į kitą. Spėjome apsižiūrėti ir kažkuriuo metu per garsiakalbius paskelbė, kad turime užsidaryti ir prašome išeiti, o išeinant, aišku, mes nepraleidome pro akis, kad statomos fotosienelės HBO „Sex And The City“ premjerai.

Dar pagalvojom, kaip faina, tikriausiai ant dienų kažkada bus renginys su visas aktoriais! Sėdom į taksi, per kamščius visą laiką prakalbėjome, kaip butų buvusi visiška svajonė aktorius pamatyti gyvai! Pradėjau ieškoti, kada čia tas renginys, o, pasirodo, šiandien. Aišku, internete lokacijos niekur nebuvo parašyta (bet mes jau ją žinojome), tik tiesioginės transliacijos laiko pradžia buvo skelbiama.

Tai, žinoma, apsukome taksi, per kamščius važiavom atgal, dar spėjome kažkiek pasikrauti ragelius ir jei minutę vėliau būtume atvažiavusios – nieko nebūtume radusios, nes priekinį įėjimą visą užtvėrė juodom širmom, o mes, užmezgusios pokalbį su paparacais, per garažus nusekėm iš paskos laukti prie galinio įėjimo, kur vyko visas veiksmas ir buvo tik spaudos atstovai.

Prisijuokėme, susibendravome su visas, gerai pašalom kažkiek ten valandų, bet buvome vienos iš gal 10 ištikimiausių fanų, kurie irgi turėjo galimybę pamatyti jas iš arti! Aaa! Kristina, mums kartu su tavimi visad stebuklai vyksta! O ir išvažiuot iš Niujorko, nepamatant nei vienos žvaigždės, man irgi nebūna!“ – buvimo laiku ir vietoje džiaugėsi K. Meschino.

Delfi primena, kad naujame „HBO Max“ seriale „And Just Like That“ pasirodys jau mėgstamos veikėjos: Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs ir Charlotte York.

Į šeštąją dešimtį įžengusios draugės toliau ieškos atsakymų į meilės, draugystės ir kitus gyvenimo klausimus.

Dešimties dalių serialo premjera numatoma gruodžio 9-ąją.

Originalusis „Seksas ir miestas“ prasidėjo 1998 metų birželį, o paskutinis – šeštasis sezonas – baigėsi 2004 metų vasarį. Jis paremtas to paties pavadinimo Candace Bushnell knyga.

„Sakoma, kad kai kurie dalykai gyvenime nesikeičia. Tiesa ta, kad gyvenimas pilnas staigmenų. Ir kol gyveni savo istoriją, miestas kuria save iš naujo. Ir taip prasideda naujas skyrius“, – anonse sako S. J. Parker personažas.

Nors tęsinyje filmuojasi didžioji dalis senosios komandos, Samanthą vaidinusi Kim Cattrall jame nepasirodys, o daug serialo gerbėjų dėl to liko itin nepatenkinti.

Anksčiau „HBO Max“ turinio vadovas Casey Bloysas dėl K. Cattrall situacijos yra sakęs: „Kaip ir tikrame gyvenime – vieni žmonės į tavo gyvenimą ateina, o kiti išeina. Draugystės nutrūksta, užsimezga naujos. Manau, kad visa tai tikra – gyvenimo etapai. Norime atvirai papasakoti, ką reiškia būti vyresne nei penkiasdešimties moterimi Niujorke. Labai natūralu, kad draugystės iš tų laikų, kai tau buvo 30 metų, sulaukus penkiasdešimties netrūksta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)