BBC duoto interviu metu moteris paatviravo apie savo kūno transformaciją ir vargus bandant pastoti, skelbia abc.net.au.

Aktorės komanda nepritarė svorio metimui

41-erių metų amžiaus R. Wilson praėjusiais metais socialiniuose tinkluose pradėjo dokumentuoti savo „sveikatos metus“ ir prisiminė akimirką, kai savo komandai pasakė, kad nori „pakeisti savo kūną ir gyvenimą“.

„Visi labai nustebo ir klausinėjo, kodėl taip nusprendžiau“, – nurodė aktorė, išgarsėjusi storulės Amy vaidmeniu 2012 m. pasirodžiusioje muzikinėje komedijoje „Aukšta klasė“ („Pitch Perfect“).

Nors pati R. Wilson niekada per daug nesuko galvos dėl savo svorio, galiausiai suprato, kad „emocinio valgymo epizodai tikrai ne į naudą“.

„Aš slopinau emocijas kimšdama maistą, – neslėpė ji. – Tikriausiai taip bandžiau susitaikyti su širdgėla, jog nesu gera aktorė ir dainininkė.“

Kalbėdama apie didžiulį žiniasklaidos dėmesį, kurio sulaukė atsikračiusi nemažai kilogramų, garsenybė nevyniojo žodžių į vatą: „Žinau, ką reiškia būti moterimi, kuri yra praktiškai nematoma daugeliui žmonių, nes neatitinka tradicinių grožio standartų, tačiau būtų kvaila jų vaikytis. Geriau tiesiog stengtis gyventi kaip įmanoma sveikiau.“

R. Wilson norėtų turėti vaikų

Žvaigždė socialiniuose tinkluose išklojo visą tiesą apie sunkumus bandant pastoti bei parašė nusprendusi užšaldyti savo kiaušialąsčių. Jos teigimu, atvirai kalbėdama apie šiuos dalykus ji tikėjosi padėti kitoms panašioje padėtyje atsidūrusioms moterims. R. Wilson save laiko „klasikiniu karjeros siekiančios moters pavyzdžiu“ ir „apie vaikus pradėjo galvoti tik įpusėjusi ketvirtąją dešimtį“.

„Būtų puiku turėti vaikų, – prisipažino australė. – Bet nežinau, ar pavyks jų susilaukti, todėl nepuoselėju jokių didelių lūkesčių. Kai būsiu geriausios fizinės formos, kokią tik pajėgsiu pasiekti, pamėginsiu, bet kaip bus, taip.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)