„Flinstounų“ aktorius anksčiau svėrė beveik 180 kilogramų, tačiau dabar, atsikratęs pusės savo svorio, gali džiaugtis puikiai rezultatais ir geresne sveikata – ir dabar noriai pozuoja ant raudonojo kilimo.

Animaciniame projekte kartu su J. Goodmanu dirba Pete‘as Davidsonas, Woody Harrelsonas ir Tiffany Haddish.

Šou centre – trys broliai ir jų sarkastiškas katinas, bebandantys prisitaikyti prie gyvenimo 2020 metais, nes pastaruosius penkiasdešimt metų pramiegojo surūkę magišką suktinę.

2017 metais J. Goodmanas ABC prabilo apie kovą su antsvoriu: „Seniau viskas būdavo taip: numesdavau dvidešimt ar trisdešimt kilogramų, o tada už pastangas save apdovanodavau ir vėl grįždavau prie senų įpročių. Šįkart nusprendžiau veikti lėtai, bet užtikrintai. Judėti, sportuoti. Esu tokio amžiaus, kai paprasčiausiai sau nebegaliu leisti nejudėti“.

Johnas Goodmanas

Aktorius atsisakė alkoholio ir 2018 metais AARP prisipažino: „Tai paprasčiausiai porcijų kontrolė ir mokėjimas pasakyti sau, kad man to nereikia. Seniau rydavau viską iš eilės“.

J. Goodmanas pasisamdė trenerį Mackie Shilstone‘ą ir prabilo apie motyvaciją atsikratyti nereikalingo svorio. 2010 metais „People“ aktorius kalbėjo: „Reikia labai daug kūrybinės energijos prisiversti rūpintis savimi ir pagaliau imti galvoti, ką dedi į burną. Tiesiog norėjau geresnės gyvenimo kokybės“.

2016 metais garsus vyras Howardui Sternui yra prisipažinęs: „Šį kartą neskubėjau. Norėjau visiems laikams pakeisti gyvenimo būdą ir pasirinkau naują kelią. Tai procesas, kuris truks visą mano likusį gyvenimą. Žiūrėdavau į veidrodį kiekvieną mielą dieną ir sakydavau sau: „Ir man dabar visą dieną su tavimi reikės turėti reikalų, kaip man dar kitaip su tavimi kalbėtis?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)