L. Jovičiaus pradžia Madrido „Real“ klube buvo sudėtinga, tačiau jo pasirodymas praėjusį savaitgalį prieš „Real Sociedad“ demonstruoja, kad dabar puolėjas veikiausiai yra puikios formos.

„La Liga“ lyderiai „Real Sociedad“ klubą įveikė 2:0 ir pratęsė savo viešpatavimą turnyrinės lentelės viršuje, o L. Jovičius, atlikęs rezultatyvų perdavimą ir įmušęs įvartį, tapo rungtynių žvaigžde.

O kai kurie jo jėgų atgavimą sieja su futbolininko mergina – modeliu Sofija Miloševič.

Tuo metu, kai turėjo izoliuotis, puolėjas netgi nuskrido į Serbiją, kad susitiktų su mylimąja.

Serbijos prezidentas Aleksandras Vučičius atskleidė, kad dėl žaidėjo buvo atliekamas tyrimas, jam dėl tokio elgesio galėjo grėsti kalėjimas.

Praėjusiais metais S. Miloševič pranešė, kad jiedu su Luka susilauks pirmojo vaiko. Prie naujienos ji pridėjo judviejų besibučiuojančių nuotrauką.

„Norėtume su jumis pasidalinti mūsų džiugia naujiena: „Mes turėsime vaikelį!!“ – prie nuotraukos prirašė mergina.

„Esu tokia dėkinga, kad Luka šiuo metu gali būti greta manęs. Aš negaliu įsivaizduoti, kad šiuo visam pasauliui sunkiu metu galėčiau būti be jo“, – pridūrė S. Miloševič.

Pora rugsėjį susilaukė sūnaus Aleksejaus.

L. Jovičius prieš dvejus metus už 60 mln. eurų perėjo iš Frankfurto „Eintracht“ į Madrido „Real“. „Bundesligoje“ 2018–2019 m. sezone jis pelnė 27 įvarčius.

Puolėjas patyrė traumų, o pastarąjį sezoną buvo paskolintas tai pačiai Frankfurto ekipai.

23-ejų žaidėjui sugrįžus, Madrido „Real“ vyriausiasis treneris Carlo Ancelotti jį pasirinko – šis žingsnis komandai atsipirko.

„Jis [L. Jovičius] pasirodė labai puikiai. Ilgą laiką nežaidęs, jis atliko rezultatyvų perdavimą ir įmušė įvartį. Jis parodė, kad galime juo pasitikėti. Mes labai džiaugiamės jo pasirodymu ir įvarčiu“, – kalbėjo treneris.

„Nekomentuosiu pokyčių ir rotacijos komandoje, tai priklauso nuo trenerio, tačiau kiekvienąkart žaisdamas atiduodu visą save ir noriu pasirodyti kaip įmanoma geriau. Kiekvienas žaidėjas siekia atiduoti visą save“, – pažymėjo L. Jovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)