Protokolai bus svarstomi gruodžio 14 d.

„Maskvos Tagankos rajono 422 teisminės apygardos padaliniui pateikta 90 administracinių pranešimų, paremtų protokolais dėl administracinių nusižengimų, susijusių su Filipu Kirkorovu“, – patikslino teismas.

Kaip rašo gazeta.ru, dainininkui gali grėsti bausmė pagal kiekvieną surašytą protokolą. Atitinkamas straipsnis numato sankcijas: administracinę baudą, dvigubai viršijančią sumą, kurios mokėjimo buvo vengiama (šiuo atveju tai gali sudaryti ne mažiau nei tūkstantį rublių – apie 12 eurų), administracinį areštą, truksiantį iki 15 parų, arba iki 50 valandų privalomųjų darbų.

Rusų dainininkas Filipas Kirkorovas nustebo sužinojęs, kad turi kažkokių skolų. Apie tai RBK pranešė dainininko advokatas Aleksandras Dobrovinskis.

„Be to, aš jau išsiaiškinau šį klausimą Filipo Bedrosovičiaus Kirkorovo kompanijos buhalterijoje, man ten pranešė, kad visos baudos seniausiai apmokėtos. Tad aš manau, jog šis posėdis bus pats trumpiausias mano praktikoje“, – neabejoja advokatas.

2021-ųjų sausį Federalinės antstolių tarnybos vykdomųjų procesų duomenų banke pasirodė informacija apie tai, kad dainininko kompanija „Philipp Kirkorov Production“ Federalinei mokesčių tarnybai yra skolinga 95 tūkst. rublių (apie 1139 eurus). Be to, remiantis Federalinės antstolių tarnybos duomenų bazės informacija, dainininko vardu buvo išrašyta daug baudų už kelių eismo taisyklių pažeidimus, tarp jų – ir už netinkamą automobilio statymą. Neapmokėtomis laikomos septynios baudos už kelių eismo taisyklių pažeidimus, kurių bendra suma siekia 29 tūkst. rublių (apie 347 eurus).

Balandį interviu „Penktajam kanalui“ F. Kirkorovas prisipažino, kad „kartais pažeidžia“ kelių eismo taisykles ir ne visada turi laiko apmokėti už tai gaunamas baudas. Dainininko teigimu, visus finansinius klausimus jis perdavė specialistams, kurie ir spręs skolų problemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)