Vyriškis, garsėjęs savo vaiko motinos ir širdies draugės K. Kardashian išdavystės skandalais, pranešama, M. Nichols prašė pasidaryti abortą, o už tai siūlė milžinišką sumą pinigų.

31-erių trenerė penktadienį pagimdė berniuką. Mama stengiasi prisiteisti alimentus iš krepšinio žvaigždės.

Romaną su M. Nichols slapta rezgęs krepšininkas prašė moters ryžtis abortui ir už tai siūlė sumokėti 75 tūkst. dolerių. Esą tuomet vyriškis vis dar susitikinėjo su TV realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigžde.


Skaičiuojama, kad krepšininkas ir trenerė romaną užregzti galėjo, kai šis kovo mėnesį viešėjo Teksase ir ten šventė savo 30-ąjį gimtadienį. Tuo metu T. Thompsonas susitikinėjo ir su K. Kardashian, su kuria augina 3 metų dukterį.

M. Nichols persikėlė gyventi į Los Andželą ir padavė vaiko tėtį į teismą, siekdama prisiteisti alimentus.

Kaip įrodymą, kad vyras gerai žinojo, jog moteris laukiasi, teismui ji pateikė T. Thompsono žinutes. Čia ir paaiškėjo, kad NBA žvaigždė prašė M. Nichols nutraukti nėštumą.

Jos advokatai tvirtina, kad žinutės, kuriose moters primygtinai prašoma pasidaryti abortą ir grasinama, yra pakankamas įrodymas.

Vyriškis pageidavo, kad nėščioji tylėtų ir įspėjo, kad yra nusprendęs baigti karjerą NBA, tad, kai jis taps bedarbiu, ji gaus labai mažai alimentų.

„Žinau, ką jaučiu. Mano jausmai visai nepasikeitė. Aš nežadu prisidėti. Beje, jeigu manai, kad šitas vaikas tau taps pinigų šaltiniu, gali tai pamiršti.

Šis sezonas NBA man paskutinis. Taigi, tu gausi nebent tiek pinigų, kiek galėsi gauti iš žmogaus, kuris yra nedarbingas. Gyveni Teksase, tas viso labo sulauksi kelių šimtų dolerių.

Taigi, geriau paimk tuos 75 tūkst., kuriuos siūlau, nes paskui negausi nieko iš žmogaus, kuris neturės darbo“, – rašoma žiniasklaidai paviešintoje žinutėje.

T. Thompsonas neigia išsiuntęs šias žinutes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)