L. Messi kovoje dėl apdovanojimo įveikė Robertą Lewandowski, Jorginho ir Karimą Benzemą. Jau ne pirmą tokį trofėjų karjeroje iškovojęs L. Messi šįkart apdovanojimą atsiėmė iš buvusio komandos kolegos ir artimo draugo Luiso Suarezo.

Prieš prasidedant oficialiai ceremonijos daliai laukė raudonojo kilimo dalis. Pasaulio žiniasklaida fotografavo svečius prie sienelės.


L. Messi į ceremoniją atvyko su žmona Antonella ir sūnumis Thiago, Mateo ir Ciro – visi trys vilkėjo tokiais pat kostiumais, kaip ir garsusis tėtis.

Internete paskelbtoje filmuotoje medžiagoje užfiksuota, kaip „France Football“ direktorius gestais prašo Antonellą pasitraukti į šalį, kad būtų galima įamžinti tik futbolininką su vaikais.

Antonella padarė, ko prašoma, ir ketino paėjėti toliau, tačiau L. Messi tai, švelniai tariant, „labai nepatiko“. Jis paprašė žmonos sugrįžti, kad būtų galima padaryti daugiau bendrų šeimos nuotraukų.


L. Messi ir Antonella susipažino būdami vos devynerių. Juos supažindino gražuolės pusbrolis Lucas Scaglia.

Antonella dalyvavo visose „Auksinio batelio“ ceremonijoje, kuriose triumfavo jos vyras, o futbolininkas padėkos kalbose visada mini sutuoktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)