74-erių metų C. Santana gruodį turėjo koncertuoti prabangiame Las Vegaso viešbutyje ir vienuose lošimo namuose, tačiau, kaip pranešė atlikėjo vadybininkai, prie sceninės veiklos muzikantas sugrįš tik sausį.

Ne vieno „Grammy“ apdovanojimo laimėtojas asmeniškai pakomentavo situaciją socialiniame tinkle „Twitter“ paviešintame vaizdo įraše. Gerbėjams jis paaiškino, kad dėl skausmų krūtinės srityje jam buvo atlikta medicininė procedūra, rašoma portale „People“.

„Sklando įvairūs gandai, todėl aš nutariau paaiškinti, kaip yra iš tikrųjų, – kalba C. Santana išplatintame vaizdo įraše. – Praeitą šeštadienį pasijutau prastai, taigi, paprašiau savo žmonos Cindy nuvežti mane į ligoninę: jaučiau, kad kažkas vyksta krūtinės srityje.“

„Kada tenai nuvykome, paaiškėjo, kad teks pasigydyti. Dabar padarysiu trumpą pertrauką, nes noriu atgauti jėgas, pailsėti ir vėl pasijusti sveikas, kad jums pagroti galėčiau taip, kaip anksčiau, – sutelkęs 150 proc. energijos“, – toliau kalbėjo muzikantas.

„Suprasdamas, kad negaliu, aš nekoncertuosiu“, – patikino C. Santana.

Remiantis laikraštyje „Las Vegas Review Journal“ skelbiama informacija, C. Santana atšaukė septynis koncertus.

Visi atšaukti C. Santanos koncertai perkelti į 2022-uosius. Las Vegase muzikantas turėtų pasirodyti sausio 26-ąją.

C. Santanos vadybininkas Michaelas Vrionisas pabandė suteikti kiek daugiau informacijos apie muzikanto sveikatos būklę žurnalui „The Hollywood Reporter“ adresuotame pranešime.

„Carlosas nusiteikęs fantastiškai ir nekantriai laukia, kada netrukus galės sugrįžti į sceną, – nurodė M. Vrionisas. – Jisai nepaprastai apgailestauja, kad ši kliūtis privertė atšaukti numatytus pasirodymus.“

Visiškai neseniai C. Santana išleido naujausią savo albumą „Blessings and Miracles“. Prie jo įrašymo prisidėjo Chrisas Stapletonas, Steve‘as Winwoodas, Robas Thomasas ir Ally Brooke.

„Tas darbas tiesiog nuostabus, – sakė C. Santana portalui „People“ komentuodamas į albumą įtrauktą Diane Warren dainą „Break“. – Dėl skatinimo nesižudyti tas kūrinys turėtų tapti metų daina. Jei vien klausytumėte teksto ir negirdėtumėte melodijos, turėtumėte nusiteikti pakiliai. Tai man ir rūpi – įkvėpti žmones ir nuteikti juos taip, kad jie sugebėtų priimti savo pačių šviesą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją