Nors serialo tęsinys ir itin laukiamas, jo anonso paskelbimas virto viešomis spekuliacijomis, kas nutiko 56 metų K. Davis, seriale vaidinančios Charlotte York, veidui.

Pirmą kartą seriale „Seksas ir miestas“ aktorė debiutavo 1998 metais, o dabar, praėjus daugiau nei dviem dešimtmečiams, kartu su Sarah Jessica Parker ir Cynthia Nixon sugrįžta į ekranus.

„Ir štai Charlotte pasirodo su nauju veidu“, – anonsą įvertino vienas komentatorius, o kitas pridūrė: „Ką Charlotte pasidarė savo veidui?“. Trečiasis stebisi: „Puikiai suprantu spaudimą, kokį patiria moterys dėl savo išvaizdos. Greičiausiai ir pati, jeigu turėčiau pinigų, daryčiausi operacijų. Bet kam perlenkti lazdą? Christin Davis atrodo tarsi būtų prarijusi „Smylex“.

Kristin Davis

„Smylex“ – chemikalas iš Betmano komiksų, kuris „verčia žmogų nekontroliuojamai juoktis ir šypsotis“.

„Dabar kiekvieną kartą, kai pamatau naują K. Davis veidą, pagalvoju, kiek ji sumokėjo už tokią siaubingą plastinę operaciją. Prieš tai buvo tikra natūrali gražuolė“, – teigiama kitame komentare.

Dar 2018 metais per interviu „New Beauty“ aktorė sakė chirurginiu būdu keisti savo bruožų nenorinti, nes siaubingai bijo adatų, komplikacijų ir blogo rezultato, kokio jau nebepavyktų ištaisyti.

Apie savęs priėmimą K. Davis tais pačiais metais kalbėjo ir AOL: „Anksčiau į sporto salę eidavau šešis kartus per savaitę, ten vargdavau po dvi valandas, sunkiai dirbau. Buvo sunku, nes problema buvo ne mano kūnas, o aš vis tiek bet kokia kaina norėjau jį pakeisti“.

Kristin Davis

„Nežinau, ar kada išdrįsiu pasakyti, kad grožio standartai manęs visai nejaudina, ar kad apie juos negalvoju. Kita vertus, dabar jaučiuosi tvirčiau, labiau sau patinku, sulaukiu daug komplimentų. Yra ir tokių, kuriems niekad neįtiksi, tad nereikia ir vargti. Tiesą sakant, tai mano darbo dalis. Dirbu darbą, kur labai svarbi išvaizda, vaizdas. Ir ji nuolat aptarinėjama“, – yra sakiusi aktorė.

Liepą Vašingtone dirbantis veido plastikos ir rekonstrukcinės plastikos chirurgas Michaelas Somenekas žurnalistams sakė esąs tikras, kad aktorės veidas patobulintas užpildais: „Matosi, kad skruostuose tų užpildų per daug, išsikreipia bruožai – akys atrodo kitaip. Veidas tarsi platesnis, nors visada buvo lieknas. Lūpos taip pat gavo injekcijų, štai kodėl šypsantis jos atrodo negyvos. Gali būti, kad buvo atlikta viršutinės lūpos pakėlimo operacija. Iš esmės veidas atrodo neproporcingai“.

Kristin Davis

Naujame „HBO Max“ seriale „And Just Like That“ žiūrovai vėl išvys mėgstamas veikėjas: Carrie Bradshaw (vaidina S. J. Parker), Mirandą Hobbs (vaidina Cynthia Nixon) ir Charlottę York (vaidina Kristin Davis). Į šeštąją dešimtį įžengusios draugės toliau ieškos atsakymų į meilės, draugystės ir kitus gyvenimo klausimus.

Dešimties dalių serialo premjera numatoma gruodžio 9-ąją.

Originalusis „Seksas ir miestas“ prasidėjo 1998 metų birželį, o paskutinis – šeštasis sezonas – baigėsi 2004 metų vasarį. Jis paremtas to paties pavadinio Candace Bushnell knyga.

Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis

„Sakoma, kad kai kurie dalykai gyvenime nesikeičia. Tiesa ta, kad gyvenimas pilnas staigmenų. Ir kol gyveni savo istoriją, miestas kuria save iš naujo. Ir taip prasideda naujas skyrius“, – anonse sako S. J. Parker personažas.

Nors tęsinyje filmuojasi didžioji dalis senosios komandos, Samanthą vaidinusi Kim Cattrall jame nepasirodys, o daug serialo gerbėjų dėl to liko itin nepatenkinti.

Anksčiau „HBO Max“ turinio vadovas Casey Bloysas dėl K. Cattrall situacijos yra sakęs: „Kaip ir tikrame gyvenime – vieni žmonės į tavo gyvenimą ateina, o kiti išeina. Draugystės nutrūksta, užsimezga naujos. Manau, kad visa tai tikra – gyvenimo etapai. Norime atvirai papasakoti, ką reiškia būti vyresne nei penkiasdešimties moterimi Niujorke. Labai natūralu, kad draugystės iš tų laikų, kai tau buvo 30 metų, sulaukus penkiasdešimties netrūksta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)