Hito „I Want Candy“ atlikėjas antradienį socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė apie išsiskyrimą su Martinu po beveik dvejų metų kartu ir praėjus savaitei po sūnaus Prince'o gimimo.

„Dėl asmeninių priežasčių Melanie Martin ir aš nusprendėme sukti skirtingais keliais“, – rašė jis.

33 metų A. Carteris užsiminė apie „labai didelį melą“ tarp sužadėtinės bei susvetimėjusios jo paties dvynės sesers Angel, tačiau nepateikė konkrečių detalių, tik pažymėjo, kad mano, jog M. Martin „visą laiką jam melavo“.

Plačiau žiniasklaidai skyrybų priežasčių nei vienas, nei kitas kol kas nekomentuoja.

Angel Carter taikomas smurto artimoje apklinkoje apribojimas ir draudimas artintis prie dvynio brolio Aarono buvo pratęstas 2019 m.

„Esu visiškai šokiruotas. Dabar aš neturiu šeimos. Buvau apgautas, buvo meluojama. Negaliu patikėti, kad ji mane taip išdavė. Atidaviau jai savo visą pasaulį. Šioje istorijoje yra kur kas daugiau, nei matoma plika akimi. Man skauda sudaužytą širdį“, – vėliau parašė 33 metų dainininkas.

Realybės šou „House of Carters“ žvaigždė tęsė, kad buvusi sužadėtinė su jųdviejų naujagimiu sūnumi Prince'u bei draugu ketina išsikelti į Las Vegasą. Jis nuo šiol save laiko vienišu tėčiu.

„Prince'as to nenusipelnė. Dabar mano pagrindinė užduotis yra būti vienišu tėvu. Taip ir nutiks“, – rašė jis.

A. Carteris ir M. Martin apie savo santykius oficialiai paskelbė instagrame 2020 m. sausį, o birželį paskelbė apie sužadėtuves.

Lapkričio 22 dieną pora pasidalino džiaugsminga žinia, kad jiems gimė sūnus Prince'as. Berniukas pasaulį išvydo po 13 valandų trukusio gimdymo ir skubios Cezario pjūvio operacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)