Per įmonės vakarėlį Kazachstane dainininkas gerokai padaugino alkoholio ir išėjo į sceną, ne visai orientuodamasis aplinkoje. Internete jau knibždėte knibžda vaizdo įrašų, kuriuose muzikantas vos ištaria dainų žodžius ir svyruoja scenoje, informuoja starhit.ru.

Pats D. Bilanas, suprasdamas, kad visuomenė aiškiai nepaliks šio incidento nuošalyje, pasidalino savo mintimis. Instagrame atlikėjas paviešino visą seriją vaizdo įrašų, kuriuose paaiškino, kas nutiko. Pasak jo, jis paprasčiausiai neatsispyrė ir koncerto metu išgėrė. Muzikantas skundėsi pašėlusiu darbo grafiku ir pasidalijo jausmais dėl artėjančio 40-mečio.


„Žinote, taip nutinka: kartais žmogus prisigeria. Ar jums taip nepasitaiko? Niekada nepatikėsiu, jei pasakysite, kad – ne. Tris paras nemiegojau, nes turiu filmavimų, filmavimų, filmavimų, dainų, muzikos, – dėstė atlikėjas. – Aš labai pavargęs, man ant nosies 40 metų. Apskritai aš esu labai išsekęs, nežinau, kaip tai paaiškinti... “, – beveik verkdamas kalbėjo D. Bilanas.

Menininkas neslėpė: jam jau skambino ne vienas bičiulis ir prašė kuo greičiau susitvarkyti su šia situacija bei pašalinti visą „purvą“. Tačiau Dima įrašė dar kelis vaizdo įrašus.

„Mama Nina verkia, žiūri mano įrašus, man labai gėda. Bet man nėra gėda dėl to, kad esu atviras. Aš visada su jumis esu nuoširdus. Turiu dvi paslaptis: apie pirmąją... negaliu sakyti. O apie antrą – negaliu kalbėti... Išgyvenome pandeminius metus, du kartus susirgau, važinėjau su bronchitu, koncertavau su lūžusia koja, man net gangreną žadėjo. Apskritai aš esu geras vyrukas! Visi man skambina, sako, ištrink šiuos savo kvailus įrašus. Draugai, kartoju klausimą: ar jūs ne žmonės? Ar neturite klaidų? Taip nebūna. Šiandien buvau susikrimtęs, net verkiau. Beje, aš verkiu dažnai. Galbūt rytoj viso šito pasigailėsiu... Bet jūs nė pusės nežinote, dėl ko aš turiu jaudintis. Man gėda, man labai gėda. Na, ir kas?“ – dalijosi atlikėjas.


Po kelių minučių Dima šią savo išpažintį ištrynė, bet vėliau persigalvojo ir kai kuriuos vaizdo įrašus atkūrė.

Tokia situacija – ne pirmoji D. Bilano karjeroje. Prieš dvejus metus atlikėjas pateko į panašų incidentą, tada jis neblaivus koncertavo Samaroje. Šio fakto nuo publikos nuslėpti taip pat nepavyko, daugelis gėdino atlikėją. Kilus šurmuliui dainininkas taip pat dėl visko atsiprašė ir ėmėsi gerų darbų – paaukojo 7 milijonus rublių (apie 81 852 eurus) į miesto biudžetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)