Australijos televizijos tinklo „Seven Network“ darbuotojas Mattas Doranas anksčiau šį mėnesį atvyko paimti interviu iš atlikėjos. Buvo pasirašyta 644,5 tūkst. eurų vertės sutartis, suteikianti „Seven Network“ teisę paimti interviu, transliuoti specialią Oprah Winfrey pokalbių laidą su Adele ir rodyti dviejų valandų trukmės sugrįžimo koncertą, skelbia pagesix.com.

Pokalbio metu Adele paklausė M. Dorano, ką jis mano apie jos naująjį albumą „30“. Laidų vedėjas prisipažino: „Dar nesiklausiau.“ Įsižeidusi dainininkė neva atsistojo ir išėjo, o įrašų leidybos įmonė „Sony“, su kuria Adele yra sudariusi sutartį, neleido „Seven Network“ panaudoti interviu.

Australija liko „vienintelė rinka be asmeninio pokalbio su Adele“, skirto jos naujajam albumui reklamuoti, pažymėjo „Seven Network“ dirbantis šaltinis.

„Akivaizdu, kad televizijos tinklas yra nepatenkintas, Mattas buvo nubaustas... Turėjo geriau pasiruošti“, – nurodė šaltinis ir pridūrė, kad laidų vedėjas buvo dviem savaitėms nušalintas nuo darbo.

Savo ruožtu M. Doranas laikraščiui „The Australian“ sakė „jaučiantis siaubingą gėdą ir norėtų atsiprašyti“ bei tvirtino, kad įvyko žiopla klaida.

„Kai pradėjau interviu su Adele, nežinojau, kad man buvo išsiųsta tada dar neišleisto albumo demonstracinė versija, – teisinosi jis. – Paskui išsiaiškinau, jog į el. pašto dėžutę gavau nuorodą, kurios kažkodėl nepastebėjau nusileidęs Londone.“

„Tai buvo neapsižiūrėjimas, bet ne tyčinis įžeidimas. Tai svarbiausias el. laiškas, kurio nepastebėjau“, – tęsė jis.

Visgi televizijos laidų vedėjas patikino, kad Adele „nenutraukė interviu“.

„Priešingai – 20 minučių pokalbis užsitęsė iki 29“, – teigė M. Doranas.

Praėjusį savaitgalį savo laidą vėl vedęs vyras taip pat pareiškė, kad nebuvo laikinai nušalintas nuo darbo.

„Esu visiškai suglumęs. Maldavau „Sony“ leisti parodyti interviu“, – sakė jis. Lapkričio 4 d. M. Doranas paskelbė savo filmavimo komandos nuotrauką ir paliko komentarą: „Šis interviu bus ypatingas.“

Tuo tarpu televizijos kanalo ABC politikos aktualijų reporteris, kurio vardas irgi Mattas Doranas, ruošiasi nepelnytai kritikai dėl vienodų vardų ir tviteryje parašė: „Per daug nesmerkite...“

Dainininkės atstovai spaudai neatsakė į prašymą pakomentuoti situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)