Žurnalo „Vanity Fair“ gruodžio mėnesio numerio, pasirodysiančio lapkričio 30 d., viršelį papuošusi 31-erių metų amžiaus aktorė papasakojo apie savo, kaip kino žvaigždės, vaidmenį ir kodėl jai reikėjo laikinai pasitraukti iš viešojo gyvenimo, skelbia people.com.

„Elgiausi ne taip gerai, kaip turėjau, – žurnalui paaiškino J. Lawrence. – Manau, kad visiems tiesiog nusibodau. Pati sau nusibodau. Buvo toks laikotarpis, kai, regis, viską dariau blogai.“

„Jeigu žingsniuodavau raudonuoju kilimu, visi klausdavo, o kodėl ji nebėga? – tęsė garsenybė. – Manau, kad didžiąją savo gyvenimo dalį stengiausi įtikti žmonėms.“

„Filmuodamasi jaučiausi taip, tarytum niekas negali ant manęs supykti, kad ir ką daryčiau. Bet galiausiai pasiekiau tokį etapą, kai žmones ėmė piktinti pats mano egzistavimo faktas, – pridūrė aktorė. – Tai buvo savotiškas sukrėtimas, pakeitęs įsivaizdavimą, kad darbas ar karjera gali užtikrinti sielos ramybę.“

Padariusi pertraukėlę (jos paskutinis filmas buvo 2019-aisiais pasirodžiusi juosta „Iksmenai: Tamsusis Feniksas“), J. Lawrence nusifilmavo režisieriaus Adamo McKay komedijoje apie pasaulio pabaigą „Don’t Look Up“, kuri į kino teatrus atkeliaus gruodžio mėnesio pabaigoje. Be J. Lawrence, šiame filme vaidina tokios Holivudo žvaigždės kaip Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ir Jonah Hillas.

Taip pat J. Lawrence laukiasi ir turėtų pagimdyti kitais metais. Aktorei artimas šaltinis „People“ sakė, kad ji ir sutuoktinis Cooke’as Maroney „nekantrauja“ tapti tėvais.

„Vanity Fair“ duoto interviu metu „Oskaro“ laureatė pabrėžė, kad nors „džiaugiasi ir yra dėkinga“ už progą tapti mama, nenori kalbėti apie kūdikį.

„Aišku, jeigu vakarėlyje kas nors mane užkalbintų ir pastebėtų padidėjusį pilvuką, elgčiausi mandagiai, bet mano kūnas visa savo esybe nori kaip įmanoma labiau apsaugoti vaikelio privatumą“, – nurodė J. Lawrence.

„Nenoriu, kad kiti žmonės lauktų mano kūdikio gimimo, – pridūrė ji. – Todėl bus geriausia, jeigu apie jį nekalbėsiu ir nevelsiu į savo profesijos reikalus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)