Net ir atlikus skrodimą, Ch. Giles mirties priežastis iki galo nėra aiški.

Praėjus penkioms dienoms po to, kai Ch. Giles kūną rado prie Los Andželo ligoninės, skelbiama, kad šiam atvejui reikalingas papildomas tyrimas.

Los Andželo apygardos koronerio atstovas spaudai teigė „People“, kad norint nustatyti Ch. Giles mirties priežastį ir kaip ją ištiko mirtis, reikia daugiau informacijos ir / arba tyrimų.

Modelio skrodimo išvadose parašyta, kad mirties vieta – ligoninė.

Ch. Giles artimieji teigia, kad modelį ir jos draugę dizainerę H. M. Cabrales-Arzolą naktį iš praėjusio penktadienio į šeštadienį išmetė prie skirtingų ligoninių. Pastarąją atvežė prie ligoninės, praėjus dviem valandoms po Ch. Giles mirties, dabar ji – komoje.

Modelio sutuoktinis Janas Cilliersas, kuris buvo išvykęs tą naktį, kai mirė jo žmona, teigė, kad, sprendžiant iš jos žinučių, saugomų „iCloud“ saugykloje, ji parašė H. M. Cabrales-Arzolai apie 5.30 val. ryto, kad metas eiti, po to nebeskaitė ir nerašė žinučių.

Policijos teigimu, Ch. Giles kraujyje rasta heroino, tiesa, J. Cillierso manymu, žmoną apsvaigino, nes savo noru ji nebūtų vartojusi tokių narkotikų.

J. Cilliersas teigia matęs vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip trys juodai apsirengę kaukėti vyriškiai atvažiuoja prie Pietų Kalifornijos ligoninės ir išmeta modelio kūną iš automobilio be valstybinių numerių.
Los Andželo policija kol kas neatsakė į „People“ korespondento prašymą pakomentuoti tyrimą.

J. Cilliersas pradėjo lėšų rinkimo kampaniją „GoFundMe“, kad būtų galima apmokėti privatų žmonos įtartinos mirties tyrimą, šermenis ir laidotuves, taip pat aiškinamasi, kas kaltas dėl to, kad H. M. Cabrales-Arzola atsidūrė komoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)