Moteris šiuo metu išgyvena gedulą – neseniai mirė jos vyras, kunigaikštienės dėdė. Deja, M. Markle ne tik nepasirodė laidotuvėse, bet ir neskyrė šeimai paguodos žodžių.

Josephas JJ Johnsonas, kuris kartą žiniasklaidai dukterėčią pavadino „magiška“, sustojus širdžiai mirė rugpjūčio 27-ąją. Vyrui buvo 72 metai.

„Mes nesulaukėme nė vieno paguodos žodžio iš Meghan.

Esu tikra, kad ji žino apie dėdės mirtį, nes jos mama Doria žino. Ir jai tikrai pasakė. Tiesiog negali būti, kad ji nežino.

Kai kurie mūsų šeimos nariai išgyvena, kad ji su mumis dar nesusisiekė“, – atviravo našlė Pam.

Ji taip pat atskleidė, kad prieš mirtį vyras vylėsi susitaikymo su visais artimaisiais. Taigi, ji iki šiol tikisi, kad Meghan paskambins.

Tetos pasakojimas pasirodė praėjus vos trims dienoms po Meghan pasirodymo Ellen DeGeneres šou.

Valandos trukmės interviu ji reklamavo knygą „The Bench“, kurioje rašoma apie jos vyro princo Harry santykį su sūnumi Archie.

Meghan Markle

Aktorė čia taip pat turėjo atlikti komiškas užduotis, pavyzdžiui, užėjusi į parduotuvę gurkšnoti pieną iš kūdikių gertuvės.

„Suprantu, kad Meghan aukštuomenės statusas suteikia jai galybę veiklos. Tačiau mums vis tiek skaudu“, – atviravo jos teta.

Kai Meghan buvo maža, Josephas esą su ja praleisdavo daug laiko. Jo mama, Jeanette, kuri yra Meghan močiutė, padėjo ją auginti, kai mama Doria dirbdavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)