„Sveiki, nusprendėme užbaigti savo romantiškus santykius, bet mūsų meilė vienas kitam yra stipresnė nei kada nors anksčiau, – teigiama žinutėje, kurią jiedu paskelbė savo instagramo istorijų skiltyje. – Iš pradžių buvome tik labai geri draugai, tokie ir liksime. Dėkojame už jūsų esamą ir būsimą paramą. Camila ir Shawnas.“

Jie kelerius metus bičiuliavosi, o 2019 m. liepos mėnesį jų draugystė peraugo į rimtesnius santykius, skelbia people.com. Tą vasarą jiedu buvo užfiksuoti demonstruojantys šiltus jausmus, o kaip pora pasirodė rugpjūčio mėnesį įvykusiame MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimų renginyje, kur atliko kūrinį „Senorita“.

2019-ųjų lapkričio mėnesį dainininkai dar kartą atliko „Grammy“ statulėlei nominuotą dainą „American Music Awards“ metu. Duetas kartu karantinavosi Majamyje įsisiautėjus COVID-19 pandemijai. Anot S. Mendeso, būtent tuo laikotarpiu jie labiau suartėjo. Atlikėjas sakė, kad jo singlą „Summer of Love“ įkvėpė pirmieji karantino mėnesiai.

Camila Cabello ir Shawn Mendes

Rugpjūčio mėnesį dalyvaudama pokalbių laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ C. Cabello patikino, kad „nėra susižadėjusi“ su S. Mendesu, mat internete pasirodė gandų apie sužadėtuves, kai akylūs gerbėjai pastebėjo žiedą ant jos kairės rankos bevardžio piršto.

2020 m. pabaigoje dainininkų pora iš gyvūnų prieglaudos parsivežė šunį, kuriam davė Tarzano vardą ir pasiėmė jį į Kanadą, vykdami atostogauti į S. Mendeso gimtąjį miestą Ontarijo valstijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją