Aktoriaus mirties faktą pirmadienio vakarą patvirtino jo vadybininkas Joe S. Mantifiore.

„Esame priblokšti mūsų visų mylimo Heatho Freemano netekties. Netekome nuostabaus ir labai dvasingo žmogaus, jis mūsų širdyse pasiliks amžiams. Draugai ir šeima jį prisimins kaip lojalų, geraširdį ir dosnų žmogų. Jis labai didžiavosi savo pastaraisiais darbais ir labai nekantriai laukė, kada atvers naują karjeros lapą“, – teigiama išplatintame pranešime.

„Žodžiais nenusakomas jo kaip sūnaus, brolio, dėdės, draugo ir itin talentingo aktoriaus ir prodiuserio, aistringo virėjo ir bene labiausiai užkrečiamą juoką turėjusio žmogaus palikimas gyvens su mumis amžinai. Lai prisiminimai apie šį nuostabų žmogų lydi visus jį pažinojusius ir mylėjusius“, – rašoma pranešime.

Daugiau informacijos apie netikėtą aktoriaus mirtį nepateikiama.

Sekmadienį apie brangaus draugo H. Freemano mirtį socialiniuose tinkluose parašė Shanna Moakler.

„Plyšta širdis dėl žinos apie brangaus draugo Heatho Freemano – talentingo aktoriaus, režisieriaus, prodiuserio, puikaus šefo ir patikimo bičiulio – mirtį. Mums jo labai trūks, branginsime kiekvieną prisiminimą apie šį puikų žmogų“, – prie asmenukės su H. Freemanu parašė ji.

Komentaruose po įrašu Sh. Moakler teigia, kad aktorius „mirė miegodamas savo namuose Ostine“.
Tarp kitų dėl aktoriaus mirties gedinčių žvaigždžių – aktorė Gina Carano, kuri kartu su velioniu vaidina kitais metais kino ekranus pasieksiančiame filme „Terror on the Prairie“.

H. Freemaną taip pat bus galima išvysti ir dar viename naujame filme „Devil‘s Fruit“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)