Asmeniniai susirašinėjimai buvo paskelbti dėl jos ieškinio prieš Associated Newspapers Limited, „MailOnline“ ir „The Mail on Sunday“ leidėją, rašo People.com.

Laiškuose M. Markle savo buvusiam komunikacijos vadovui Jasonui Knaufui pasakoja apie savo planus parašyti laišką tėvui Thomasui Markle'ui, kuris davė skandalingąjį interviu žiniasklaidai apie savo dukrą po to, kai ši nutraukė su juo visus ryšius 2018 m. gegužės mėnesį.

„Mane tai skatina daryti žinojimas, kiek skausmo tai sukelia H“, – 2018 m. rugpjūtį SMS žinutėje sakė Meghan. „Net po savaitės su tėčiu [princu Charlesu] ir daugybės paaiškinimų, atrodo, kad jo šeima pamiršta kontekstą ir vis grįžta prie priekaištų „ar ji negali tiesiog nueiti pas savo tėvą ir priversti jį užtilti?“

Sasekso hercogienė tęsė: „Jie [karališkosios šeimos nariai] iš esmės nesupranta situacijos, todėl gal bent man parašius laišką tėčiui, H galės pasakyti savo šeimai: „Ji parašė jam laišką, o jis vis dar tai daro“. Imdamasi tokio pobūdžio veiksmų aš apsaugočiau savo vyrą nuo šio nuolatinio pykčio ir, nors mažai tikėtina, galbūt tai leistų mano tėvui bent akimirką susimąstyti apie daromą žalą ir stabtelėti“.

„Akivaizdu, kad viskas, ką aš noriu pasakyti laiške tėvui, gali būti nutekinta viešumon, todėl rinkdamasi žodžius būčiau itin atsargi“.

M. Meghan žinutėse taip pat aptarė laiško rašymą ranka, puslapių numeravimą ir pastraipų išdėstymą, kad juo nebūtų galima lengvai manipuliuoti ir išimti tam tikrus teiginius iš konteksto.

Anot kunigaikštienės, laiškas būtų adresuojamas kreipiantis į jį malonybiniu žodžiu „Tėvelis“. Tai galėtų padėti suminkštinti jo širdį, o, jei jos kreipimąsis būtų nutekintas žiniasklaidai, labiau sujaudintų visuomenę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)