B. Hadid pasidalijo nuotraukomis, kuriose ji užfiksuota verkianti. Modelis prisipažino, kad ją seniai persekioja nerimo jausmas ir kad ji jaučiasi išmušta iš vėžių.

„Tas jausmas, kai manai, kad nesi pakankamai geras ar nepasitiki savimi savo veikloje, yra natūralus. Visi žmonės yra skirtingi, kiekvienas žmogus turi kažką ypatinga ir unikalaus.

Žmonės pamiršta, kad iš esmės visi jaučiasi vienodai: pasimetę, išmušti iš vėžių, ne iki galo suprantantys, kodėl jie yra čia. Šį nerimą, panašu, išgyvena visi, tačiau daug kas šį jausmą bando nuslėpti.

Mes gyvename su savo trūkumais, nepasitikėjimu savimi, patiriame džiaugsmą bei laimę ir visa tai priimame kaip kažką nuostabaus ir natūralaus. Štai jau keletą metų patiriu tai kiekvieną dieną ir naktį“, – prisipažino modelis.

Žvaigždė taip pat sakė, kad socialinių tinklų nereikėtų laikyti tikrove.

„Prašau visų, kurie kovoja su nerimu, nepamirškite to. Kartais viskas, ką mums riekia išgirsti, yra tai, kad nesame vieni.

Savigyda sergant psichikos ligomis ir patiriant cheminių medžiagų disbalansą nėra išeitis. Tai būna panašu į amerikietiškus kalnelius su kliūtimis, kai mūsų laukia pakilimai ir nuosmukiai. Tačiau aš noriu, kad žinotumėte, kad tunelio gale visada yra šviesa, o amerikietiški kalneliai kažkada baigiasi“, – pažymėjo Bella.

B. Hadid pridūrė, kad jai prireikė daug laiko, kad suvoktų savo problemas.

„Buvau patyrusi pakankamai nesėkmių ir perdegimų, kad suprasčiau: jei pakankamai nuoširdžiai dirbsi su savimi, leisdamas laiką vienumoje, kad suprastum, kas tave traumuoja, erzina ar džiugina, tu visada gali suprasti ar sužinoti daugiau apie savo skausmą ir kaip su juo susidoroti“, – užbaigė žvaigždė.

B. Hadid gerbėjai ir bičiuliai iš įžymybių rato padėkojo jai už atvirumą ir išreiškė didžiulį palaikymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)