Raudona – Meghan Markle spalva. Sasekso kunigaikštienė ne kartą pademonstravo, kad ši ryški spalva jai puikiai tinka. Pavyzdžiui, vilkėjo elegantišką „Safiyaa“ suknelę ant raudonojo kilimo ir šiuolaikišką, kasdienį kostiumėlį viešėdama Niujorke, skelbia elle.com.

Šį kartą princo Harry žmona vėl pasirinko raudonos spalvos drabužį – „Carolina Herrera“ sukurtą berankovę suknelę su drąsiu skeltuku. Prie apdaro puikiai derėjo tokios pačios spalvos aukštakulniai, keletas apyrankių ir daili aukšta šukuosena – moteris atrodė nepriekaištingai.

M. Markle su savo vyru į Niujorke esantį muziejų „Intrepid“ atėjo kaip reikiant pasipuošusi. 10-imt metų Jungtinės Karalystės (JK) ginkluotosiose pajėgose tarnavęs Sasekso kunigaikštis dalijo medalius, skirtus kareiviams pagerbti. Jis irgi atrodė stilingai: vilkėjo klasikinį juodą smokingą, kurį puošė įvairūs medaliai ir raudonas aguonos žiedas – kare žuvusių kareivių atminimo simbolis. Ant M. Markle suknelės irgi puikavosi raudonas aguonos žiedas.

Anksčiau šią savaitę Sasekso kunigaikštienė dalyvavo „New York Times“ surengtoje konferencijoje „DealBook“, įvykusioje pastate „New 42 Studios“. Konferencijos metu ji kalbėjo apie moterų ekonominį paritetą ir neigiamą bulvarinių laikraščių įtaką.

Apie žiniasklaidos jai skiriamą perdėtą dėmesį nevengianti pasisakyti M. Markle pareiškė: „Pirmiausia norėčiau paraginti neskaityti bulvarinių laikraščių, nes nemanau, kad jie yra kam nors naudingi. Tikiuosi, jog vieną dieną ant bulvarinių laikraščių atsiras įspėjimas „Kenkia psichinei sveikatai“, panašiai kaip ant cigarečių pakelių.“

Taip pat ji aptarė mokamų motinystės ir tėvystės atostogų būtinybę: „Tik stiprūs, šiuolaikiški vyrai supranta mokamų tėvystės atostogų naudą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)