Trumpame įraše, kuris tarsi virusas ėmė plisti tviteryje, matoma, kaip L. Sanchez atvirai flirtuoja su vakaro šeimininku ir tiesiog ryja jį akimis. Ir visa tai vyko stebint milijardieriui: tuo metu J. Bezosas švelniai laikė apglėbęs L. Sanchez per liemenį ir nejaukiai į šoną nusuko akis.

L. DiCaprio, panašu, net nesuprato, kad su juo flirtuojama (arba bent jau apsimetė to nematąs) ir su L. Sanchez bendravo taip pat draugiškai ir santūriai kaip ir su kitais vakarėlio svečiais.


Vaizdo įrašas, kuriame 203 mlrd. dolerių vertės turtą valdančio J. Bezoso moteris akimis ryja L. DiCaprio, netrukus virto daugybę šmaikščių memų.
Leonardo DiCaprio, Lauren Sanchez, Jeffas Bezosas

Vienas komentatorius pajuokavo, kad net J. Bezoso milijardai negali sulaikyti L. Sanchez nuo flirto su žavinguoju Leo, o kiti samprotavo, kad milijardierius jau greičiausiai kurpia planus, kaip pasiųsti L. Dicaprio į kosmosą – tik be raketos.
Leonardo DiCaprio, Lauren Sanchez, Jeffas Bezosas

Tai tik keli šmaikštūs memų prierašai:

Kai pasirodai su turtingiausiu pasaulio žmogumi, bet greta Leonardo DiCaprio – rizikuoji viskuo...

Kai uždirbti milijardus, bet vis tiek nesi Leonardo DiCaprio...

Net jei turėčiau milijardus dolerių, vis tiek nepažindinčiau savo merginos su Leonardo DiCaprio...

Susirask žmogų, kuris į tave žiūrėtų taip, kaip Jeffo Bezoso mergina žiūri į Leonardo DiCaprio...

Jūs irgi manote, kad Leonardo jau pakeliui į kosmosą?

Šie juokai nepraslydo ir pro paties milijardieriaus akis. Į savo mylimosios flirtą su Holivudo aktoriumi jis taip pat sureagavo su humoru. Tviteryje jis paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja kartu su grėsmingu ženklu: „Atsargiai: status skardis. Gresia mirtinas krytis“. „Leo, prieik arčiau. Noriu tau šį tą parodyti...“, – parašė milijardierius.
Jeffas Bezosas

Milijardieriaus humorą socialinių tinklų bendruomenė įvertino palankiai, tačiau juokauti L. Sanchez ir L. DiCaprio flirto tema nesiliovė.
Leonardo DiCaprio, Lauren Sanchez, Jeffas Bezosas

Priminsime, kad L. Sanchez ir J. Bezono santykiai užsimezgė kone iš karto po verslininko skyrybų su ilgamete žmona McKenzie Scott, su kuria pragyveno 25 metus. Jeigu tikėtume gandais, būtent dėl L. Sanchez J. Bezonas ir paliko žmoną. Po skyrybų Mc. Scott gavo 19,7 mln. „Amazon“ akcijų ir iš karto tapo viena iš turtingiausių pasaulio moterų. Neseniai moteris atrado ir asmeninę laimę: buvusi milijardieriaus žmona ištekėjo už mokytojo iš Siatlo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)