Iki šiol aktorius sulaukdavo daugybės komplimentų dėl savo jaunatviškos išvaizdos, socialiniuose tinkluose garsenybės nuotraukos ir šalia nurodytas tikrasis jo amžius buvo paplitusios kaip virusas. Įspūdį ne vienam keldavo tai, kad žvaigždė atrodo gerokai jaunesnis, nei teigia jo gimimo data, įrašyta pase.

52 metų kino žvaigždė yra apie save girdėjęs daug dalykų – geras, kuklus, mandagus, darbštus. Visų šių gražių epitetų jaučiasi bent iš dalies galbūt ir nusipelnęs, bet seksualiausias? Teigia patyręs labai malonų šoką.

„Adekvačiai vertinu situaciją, pakankamai adekvačiai, kad suprasčiau žmonių, išgirdusių, kuo čia mane išrinko, reakciją: ką? Tikrai neišdirbinėju. Yra tiek puikių vyrų, kurie to titulo nusipelnė labiau už mane“, – People teigia aktorius.


Šis žavingas kuklumas – kartu su nuostabiomis žaliomis akimis ir žavinga šypsena – ir yra pagrindinė priežastis, kodėl jau tiek metų žiūrovai tiesiog dievina P. Ruddą. Jau šį mėnesį žiūrovus per „Apple TV+“ pasieks jo projektas su Willu Ferrelliu „The Shrink Next Door“. Laukiama ir frančizės „Ghostbusters: Afterlife“.

Nors karjera ir klostosi tiesiog puikiai, aktorius tikina, kad laimingiausias jaučiasi namuose, kur jo jau aštuoniolika metų laukia 53 metų žmona Julie ir vaikai – septyniolikos Jackas ir dvylikos Darby.

„Kai galvoju apie save, pirmiausia galvoju kaip apie vyrą ir tėvą, toks jau esu. Kai nedirbu, leidžiu laiką su šeima. Tai man labiausiai patinka“, – tvirtina seksualiausias 2021 metų vyras.


Aktoriaus žmona – vienintelis žmogus, kuriam jis iš anksto papasakojo apie savo naują titulą.

„Jai buvo šokas. Žinote, nuostabiai sureagavo. Po to pirminio šoko ir krizenimo, pasakė: „Jie pasirinko teisingai“. Ir tai buvo be proto miela. Greičiausiai ji nesako tiesos, bet ką galėtų pasakyti?“, – samprotauja P. Ruddas.

P. Ruddas taip pat tikina, kad draugai jo tikrai nepasigailės.

„Taip ir turėtų būti. Aš jau pasistengsiu. Noriu pasakyti, kad tikrai ketinu tuo kaip reikiant pasidžiaugti. Patikėkite manimi. Tikrai nesulauksite pasakymų: o, aš toks kuklus. Niekada. Titulas bus ant mano vizitinės kortelės. Žinau, kad draugai dėl to sudraskys į skutelius. Žinau, todėl jie ir yra mano draugai“, – pasakoja aktorius.

Dabar, kai oficialiai pripažintas jo seksualumas, P. Ruddas numano, kad jo gyvenimas „labai pasikeis“.

„Manau, kad pagaliau būsiu kviečiamas į tas seksualias vakarienes su Clooney, Pittu ir B Jordanu. Įtariu, kad daugiau laiko teks leisti jachtose. Džiaugiuosi dėl to (...)“, – juokavo P. Ruddas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)