Sprogus dviračio padangai 69-erių magnatas buvo nuskraidintas į Florencijoje esančią ligoninę. Incidentas įvyko šių metų rugpjūtį J. Caudwellui leidžiantis nuo vieno iš regiono kalnų 40 km per valandą greičiu. J. Caudwellas tikina dar niekados gyvenime nepatyręs tokio siaubingo ligoninės darbuotojų elgesio.

Ištaiginguose namuose Londono Meifeiro rajone gyvenantis Johnas rugpjūtį važinėjosi dviračiais drauge su savo partnere – 38-erių buvusia dviratininke Modesta Vžesniauskaite. Jis rengėsi kasmetiniam savo labdaringam lėšų rinkimo renginiui. Šio pasivažinėjimo metu ir ištiko nelaimė, rašo dailymail.co.uk.

Italijoje praleidau savaitę, paskui buvau savaitei perkeltas į Monaką. Patirtis buvo klaiki, nes tikrai smarkiai nukentėjau – buvo pradurtas plautis ir daug lūžių. Mano koronaviruso PGR testas buvo teigiamas, nes prieš penkias savaites persirgau kovidu, todėl mane paguldė į specialią palatą koronavirusu sergantiems pacientams“, – aiškino J. Caudwellas.

„Visi vilkėjo apsauginius kostiumus, Modesta negalėjo manęs aplankyti, labai mažai žmonių bent šiek tiek kalbėjo angliškai. Dėl daugybės priežasčių Italijos ligoninė buvo tikras košmaras“, – pasakojo milijardierius.

„Jaučiau, kad su manimi elgiamasi iš esmės barbariškai. Niekados anksčiau nebuvau patyręs tokio siaubingo ligoninės darbuotojų ar kito personalo elgesio. Jaučiau baisų skausmą“, – prisiminė J. Caudwellas.

Patyrus dviračio avariją, J. Caudwellui pavyko paskambinti savo mylimajai M. Vžesniauskaitei, o netoliese buvęs žmogus tuo metu iškvietė greitąją pagalbą.

Prisimindama siaubingąją akimirką, kai Johnas jai pasakė, kad pakliuvo į avariją ir yra „visas sudaužytas“, M. Vžesniauskaitė pasakojo: „Aš buvau pakeliui, o galvoje sukosi juodžiausios mintys. Galvojau: „Man pavyko susilaukti sūnaus, persikelti į Jungtinę Karalystę ir džiaugtis laiminga šeima – o štai dabar visko neteksiu“.

M. Vžesniauskaitė toliau pasakojo, kaip meldėsi, kad jos antroji pusė pasveiktų, kai gydytojai pasakė, jog Johnui reikalinga „rimta“ operacija, ir nerimavo, kaip apie nelaimę pranešti jo vaikams.

Johnui buvo suteikta pagalba dėl pradurto plaučio, suskilusio raktikaulio, sutrupėjusios mentės ir pažeistų šešių šonkaulių. Po penkių dienų ligoninėje pavyko atstatyti nukentėjusį plautį – gydytojai pragręžė krūtinę.

Po to jis buvo perkeltas į arčiau jo namų Monake esančią ligoninę. Ten milijardieriui į raktikaulį buvo įtaisyta plokštelė.

Pora kovą susilaukė pirmojo bendro vaiko – Williamo Johno Caudwello. Tiesa, tėvystė jiems atneša ne tik džiaugsmą.

Nors Modesta džiaugėsi „nuostabiu“ nėštumu ir aiškina galinti „pagimdyti dar keturis“, Johnas pažymi, kad jam pirmiausia reikėtų pasveikti.

„Aš svarsčiau apie galimybę susilaukti daugiau vaikų. Man svarbiausia, kad ir vėl būčiau sveikas. Aš galvoju tik apie savo sveikatą, savo šeimą ir labdarą. Tai įmanoma, kai pasveiksiu ir Williamas bus kokiais šešiais mėnesiais vyresnis, na, ir jei Modesta pakankamai mane sužavės“, – kalbėjo J. Caudwellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)