Pirmą kartą pora pastebėta 2019-ųjų rugpjūtį, na, o dabar K. Stewart jau planuoja santuoką, skelbia People.

Piršlybų, kurias surengė D. Meyer, detales atskleidė K. Stewart antradienio rytą, dalyvaudama laidoje „The Howard Stern Show“.

„Mes tuokiamės, mes visiškai tai padarysime, – sakė K. Stewart laidos vedėjui Howardui Sternui. – Norėjau, kad man pasipirštų, todėl manau, kad labai aiškiai pasakiau tai, ko noriu, ir ji tai padarė. Tai buvo tikrai miela, jai sekėsi labai gerai. Mes tuokiamės, tai vyksta.“

Oficialiai žinią, kad jos yra pora, merginos pranešė 2019-ųjų spalį, kai D. Meyer paskelbė nespalvotą nuotrauką „Instagram“ tinkle. Joje režisierė ir aktorė bučiuojasi.

Abiejų garsenybių pažintis užsimezgė prieš septynerius metus filmavimo aikštelėje, tačiau pirmą kartą viešumoje artimesnės jos užfiksuotos Niujorke tik 2019-ųjų vasarą. Merginos ir vėl neslėpė savo jausmų bei viena kitą apdovanojo bučiniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)