Šeštadienį pradėta prekiauti bilietais į pirmuosius Adele koncertus Londone per penkerius metus, tačiau jie buvo išparduoti vos per porą minučių.

33-ejų atlikėjos fanai bandė bilietus įsigyti internetu, tačiau didžioji dalis jų įstrigo virtualiose eilėse arba susidūrė su žinia, kad bilietų nebėra. Tačiau dabar tie patys bilietai yra perpardavinėjami iki 12 kartų brangiau, negu anksčiau kainavo.

VIP sektoriaus bilietų kaina iš pradžių siekė po £579.95 (681,45 Eur), o dabar už vieną pakloti galite net iki £7 441 (8 747 Eur). Tuo tarpu bendrame sektoriuje bilietai kainavo £90.45 (106,28 Eur), o dabar kainos kai kuriose prekybos vietose pakilo net iki £747 (877,73 Eur).

Kitų metų liepos 1 ir 2 dienomis numatomų koncertų organizatoriai anksčiau įspėjo, jog iš neoficialių pardavimo vietų bilietus įsigiję asmenys gali būti neįleisti į renginius, tačiau daugybė fanų yra pasirengę sumokėti didžiausią įmanomą sumą, kad tik gautų vietą.

Socialinius tinklus jau užplūdo bilietų kainomis pasipiktinę dainininkės gerbėjai.

„Prasikeikiau pirkdamas Adele bilietus. Jie buvo išparduoti per 2 minutes, o jau po 15 minučių bilietai yra pardavinėjami „eBay“ už trigubą kainą. Kodėl žmonės yra tokie šikniai“, – piktinosi vienas „Twitter“ vartotojas.

Pasaulinio garso britų atlikėja į sceną sugrįš po penkerių metų pertraukos, o šį mėnesį turėtų pasirodyti jos naujas studijinis albumas „30“.