Kaulyti saldainių Malibu gyvenvietėje išėjusi pora drauge su savimi vedėsi ir vaikus. Tai nebūtų nė kiek neįprastas vaizdelis, jei ne vienas netikėtumas.

Sekmadienio popietę 49-erių aktorius ir jo 52-ejų mylimoji J. Lopez gatvėje akis į akį susidūrė su buvusia B. Afflecko žmona – aktore Jennifer Garner.

Neplanuotas susitikimas įvyko privačioje ir nuo aplinkinių akių saugojamoje teritorijoje. Helovino šventę rengė garsenybių pamėgta bendruomenė, skelbia Daily Mail.

Nors užsienio spaudoje nuotraukos, kuriose būtų įamžinta ir neseniai vėl savo saitus atkūrusi Holivudo pora, ir buvusioji aktoriaus žmona nepasirodė, skelbiama, kad visos šios garsenybės vienoje vietoje tikrai susidūrė ir gal net ne kartą.

Benas Affleckas ir Jennifer Lopez

Delfi primena, kad B. Affleckas ir J. Lopez 2002-aisiais metais susižadėjo, bet jau 2003-aisiais sužadėtuves kone prieš pat planuotas vestuves nutraukė.

2004-ųjų metų sausį paskelbta, kad pora suka skirtingais keliais.

Na, o nuo 2021-ųjų pora įrodė, kad sena meilė nerūdija ir savo santykius atkūrė iš naujo. Tiesa, neišvengta skandalų. Prieš pat šį žingsnį J. Lopez atšaukė vestuves su savo sužadėtiniu Alexu Rodriguezu ir tik tuomet puolė į buvusio mylimojo glėbį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)