I. Trump šeštadienį patvirtino šią žinią portalui People.com.

„Esu sugniuždyta“, – sakė 72 metų garsenybė apie ketvirtojo savo vyro mirtį.

Apie aktoriaus ir modelio mirtį penktadienį pranešė Italijos televizijos žvaigždė Simona Ventura, kuri socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo savo ir R. Rubicondi nuotrauka.

"Rossano... Ačiū už kelionę, kurią nuėjome kartu, už kivirčus, pykčius, bet taip pat ir juoką, kuris mus nuolat lydėjo. Geros kelionės, ilsėkis ramybėje", – rašė 56 metų S. Ventura.

Išsami informacija apie vyro mirtį kol kas nežinoma. Jo atstovai kol kas žinios nekomentuoja.

Italijos naujienų agentūra „Internapoli“ pranešė, kad R. Rubikondi pastaruosius metus sirgo.

Ivana Trump, Rossano Rubicondi

R. Rubicondi gimė 1972 m. kovo 14 d. Romoje, Italijoje. Jis vaidino keliuose filmuose su Rachael Leigh Cook, Uma Thurman ir Kate Beckinsale. Pastaraisiais metais italas dirbo kuriant piceriją „Rossano To Go“ Vakarų Palm Biče, Floridoje.

I.Trump ir R. Rubicondi susituokė 2008 m. balandį, po šešerius metus trukusios draugystės. Jis buvo ketvirtasis I. Trump vyras. Poros vestuves, kurios kainavo 3 milijonus dolerių, surengė buvęs jos vyras Donaldas Trumpas savo Mar-A-Lago kurorte Palm Byče. Trumpų dukra Ivanka Trump šventėje buvo pamerge.

Tačiau santuoka ilgai netruko. Prašymą dėl skyrybų pora teismui pateikė praėjus mažiau nei metams po vestuvių, bet ir toliau liko draugais. 2018 m. I. Trump ir R. Rubicondi net kartu dalyvavo itališkoje projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ versijoje.

Vėliau Ivana atskleidė, kad juos išskyrė atstumas - vyras daugiausiai laiko praleisdavo Europoje, o ji - JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)