G. Solncevo sprendimas vesti buvusios žmonos dukterį sukėlė šoką ne tiktai jo gerbėjams, bet ir dideliam būriui draugų. Abejingai į tai pažiūrėti, aišku , nesugebėjo ir Jekaterinos Tereškovič (buvusi G. Solncevo žmona) draugė Lidija Alifirenko – moteris, kuriai taip pat teko intymiai pabendrauti su G. Solncevu, rašo starhit.ru.

L. Alifirenko atvyko į šventę ir ėmė atvirai piktintis, kad buvo nepakviesta. Ji kaltino Gogeną ir Poliną žiaurumu, mat J. Tereškovič dabar ligoninėje, be to, skaudžiai išgyvena dėl įvykusių skyrybų.

„Kokia čia gali būti meilė? Kaip galima vesti savo žmonos dukterį? Jie – ne žmonės. Jekaterina ligoninėje, o jie tuokiasi“, – šūkaliojo L. Alifirenko.

Moteris keletą kartų pabandė kumščiais pulti Gogeną ir Poliną, todėl jaunųjų nuotaika tolydžio bjuro.

„Iš pradžių jinai puolė mane kumščiais. Ačiū Dievui, vyras buvo čia pat. Tada apipylė mane kažkokiu skysčiu. Pamaniau, kad galbūt tai rūgštis, ir labai išsigandau“, – pasakojo susijaudinusi nuotaka.

Galima priminti, kad G. Solncevo ir J. Tereškovič santuoka truko pusketvirtų metų. Sutuoktinių santykiai niekada nebuvo idealūs: tarp jų nuolatos kildavo kivirčų, jie niekaip nesiliovė svaidęsi įžeidinėjimais. Dažniausiai konfliktai kildavo dėl J. Tereškovič pomėgio alkoholiui.

Sužinojusi, kad Gogenas ketina vesti jos dukterį, Jekaterina ėmėsi veiksmų, kad užkirstų toms vestuvėms kelią. Ji nuolatos skambinėjo buvusiam vyrui ir jam grasino, todėl šou žvaigždei neliko nieko kito kaip tik nusisamdyti apsauginius, kurie galėtų prižiūrėti tvarką per vestuves. Nepaisant jokių bandymų sukliudyti, vestuvės, šiaip ar taip, įvyko, nors šventinė nuotaika ir buvo kiek aptemdyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)