„Tu atėjai į mūsų gyvenimą kaip angelas ir pakeitei viso mano pasaulio perspektyvą. Dabar aš žinau, kodėl taip ilgai tavęs laukiau. Šedevrai atsiranda tik po ilgo kelio ir tu jų taip ilgai lauki, nes jie yra unikalūs ir apverčia gyvenimą. Myliu tave, mano princese, viskas pasikeitė ir aš gyvenu dėl kiekvieno tavo įkvėpimo. Su gimtadieniu Blu Jerusalema. Tavo tėtis.“

Tokią jautrią žinutę šokiais išgarsėjęs milijonierius paviešino instagrame. Prie jos pridėjo nuotrauką, kurioje įamžinta rankose laikoma naujagimė.

Švelnius žodžius šventės proga instagrame parašė ir mažylės mama.

„Mūsų svajonių princesė“ – taip tave vadiname su tėčiu, nes tu esi mūsų pasaka. Tu nušvieti mūsų pasaulį, užpildai mūsų sielas tyriausia meile, kokia tik galėjo egzistuoti ir leidai patirti nuostabiausią, jautriausią ir ypatingiausią nuotykį. Tu stipri, drąsi ir puiki, kaip mėlynas dangus, pilnas žvaigždžių. Mano dangus. Per šiuos metus išmokei mane daugiau nei ko išmokau per visą gyvenimą. Aš visada tave mylėsiu, amžinai. Mano Blu Jerusalema, su gimtadieniu!”

Sharon prie šio laiško dukrai pridėjo nuotraukų, kuriose užfiksuotas jos gimimas.

Populiarusis žilaplaukis ir jo gerokai jaunesnė mylimoji tik praėjus kuriam laikui po mažylės gimimo papasakojo, kad vaikelis gimė su audinių vientisumo sutrikimu.

Pora jau ne kartą interviu pasakojo apie pasikeitusį gyvenimą bei tai, kad judviejų mažylė gimė su įgimtu gomurio nesuaugimu (dar vadinamu vilko gomuriu). Tėvai nė nesiruošė slėpti fakto, kad jų vaikelis turi patologiją, kuri įprastai pasitaiko vienam iš 700-800 naujagimių. Veikiau priešingai – jie noriai dalijosi savo patirtimi ir tikino esantys pasiryžę remti su tuo taip pat susiduriančias šeimas.

Kai Blu Jerusalemai buvo vos penki mėnesiai, socialiniuose tinkluose italų garsenybė pasidalino žinia, jog mergytei atlikta operacija.


„Šią savaitę mūsų dukteriai atlikta operacija dėl gomurio nesuaugimo. Savaitė mums buvo įtempta ir emociškai sudėtinga, kaip suprantate – ir jai... Tėvams – sunkus išbandymas, kai mažam kūdikiui tenka išgyventi sudėtingą operaciją. Mūsų angelas nepaliauja mus stebinęs! Ji visą šitą laiką buvo drąsi, rami ir miela, nepaprastai didžiuojuosi, kad esu jos tėvas!

Su ašaromis akyse sakau – visa širdimi esu su tais tėvais, kurių kūdikiai turi sveikatos sunkumų. Dabar grįžome namo. Esame be galo dėkingi, jaučiamės palaiminti!“, – prie nuotraukos rašė verslininkas.


„Su didele meile mes norime pasidalinti savo dukters gimimo istorija. Džiaugiamės, kad pagaliau galite ją pamatyti. Blue Jerusalema gimė su „gomurio plyšiu“ (įgimtu gomurio nesuaugimu – red. past.).

Mūsų širdis ir siela buvo iškart su dukra, bet ir su tomis šeimomis, kurios susiduria su ta pačia situacija, nes taip nutinka vienam vaikui iš 700. Mums pasisekė su puikia gydytojų komanda ir netrukus jie atliks operaciją, kuri padės mūsų dukrai gyventi normalų gyvenimą. Bet ne visos šeimos turi tokią galimybę, todėl nusprendėme apie tai pakalbėti plačiau ir palaikyti fondus, kurie padeda tokioms šeimoms“, – pasakojo G. Vacchi.


Delfi primena, kad pora susipažino prieš kelerius metus vieno iš verslininko muzikinių klipų filmavimo aikštelėje. Milijonierius prisipažįsta, kad jį tiesiog pribloškė „neįtikėtinai seksuali“ Sharon.

Nors Gianluca ir sakė, kad modelis iš pradžių vaidino sunkiai prieinamą, galiausiai ji pasidavė: „Ji tikrai mane iš pradžių kaip reikiant prikankino. Tas tiesa. Maniau, kad jau tą patį vakarą įsipainios į mano kerų žabangas, bet labai klydau“.

Paklaustas apie didžiulį jų amžiaus metų skirtumą, verslininkas atsakė, kad jam tai nesvarbu: „Manęs tai visai nejaudina. Nors barzda jau pražilusi, mano entuziazmas kaip penkiolikmečio“.

Sharon pridūrė: „Gian tarsi atversta knyga, iš kurios kiekvieną dieną išmokstu ko nors naujo. Energijos ir polėkio jam tikrai galėtų pavydėti penkiolikmečiai“. Gianluca pajuokavo, kad reikėtų jį lyginti su aštuoniolikmečiu, nes nuo tada jau galima vairuoti.

Gianluca ir Sharon buvo prisipažinę, kad dar neplanavo tapti tėvais, tačiau yra labai laimingi ir nekantriai laukė šeimos pagausėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)